Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Икономист: Ръстът на БВП не е достатъчен, за да се целим в еврозоната

Доходите у нас се вдигат, но БВП на глава от населението е 6500 евро при средно за еврозоната 32 хил., коментира проф. Димитър Иванов

1
 
4
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Този т.нар. професор не беше ли шеф на Шесто управление на ДС, а после заместник на мафиотския бос Илия Павлов в Мултигруп!? ...и собственик на "Работническо дело", пардон - "Дума"! Той ще ми каже на мене да влизаме или не в Еврозоната!... Ще влезем, да - напук на всички червени боклуци - Путински мекерета - ще влезем и там, и в Шенген ще влезем. Много им се щенка ние да гледаме Европа през крив макарон, пък те да се правят на професори от Лондон. И Сърбия и Македония ще вземем, и Черна гора в НАТО... Край на гнилото влияние на Съветския съюз по тези места - свърши се вашата, тулупи чекистски!
4
 
5
 
1
преди 1 година
Вие не сте добре, ако вярвате, че може 30 години всичко да се краде и да се граби, без да се създадат никакви условия за нормален живот, развитие на бизнес и икономика, и сега да очаквате България да върви нагоре и безкрайните злоупотреби да не водят до никакви негативни последствия, наистина ли сте толкова глупави? Реалното състоянието на икономиката в момента е трагично, очертава се да става и по-зле, не се прави нищо да стане по-добре, ама нищо, само се говорят празни приказки публично и задкулисно се правят съвсем други неща, а 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник!