Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

София: Ударът срещу Сирия трябва да остане еднократна военна акция

Употребата на химически оръжия е военно престъпление, заяви външният министър Екатерина Захариева. България призовава за деескалация на напрежението в региона

4
 
11
 
9
преди 11 месеца
Как "умните и красивите" американски ракети почти поголовно бяха свалени от сирийско, но СЪВЕТСКО ПВО:

https://russian.rt.com/world/article/503506-siriya-udar-sovetskie-pvo

(Вопрос подготовки: почему большинство «умных» ракет США не достигло целей в Сирии)
3
 
13
 
8
преди 11 месеца
Ай да не са 21%.
Ся дядя Вова мое да се отметне от обещанието си към запада на не продава по-съвършеното ПВО С-300 на Сирия.
И за краварите теритoрията става: area access denied !!!
4
 
17
 
7
преди 11 месеца
Гол'ем удар г'оляму н'ящу ве!

103 ракети (умни и красиви), то тях свалени от сирийското ПВО - 71 !!!
21% успеваемост срещу отдавна спрян завод!

За сведение на дееееебилите, 1 варел хлор може да си произведе всеки, който чува и с едното си уше химията - и то в мазето си! Това е технология за брадати амуджи главорези............! Капиш деееебелизирана джурналистическа гилдио!?
5
 
19
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Абе Г-жа Захариева ,абе никъде няма доказателства че правителството на Сирия е отровило невинни хора. Влазоха експерти ,журналисти в Дума и никъде следа от отрова.Да не се окаже ,че отровата е диоксит и са убити преди дни от фалшивите бели каски ,има да береш срам пред народ и дипломати ...
3
 
29
 
5
comet до: mrynmryn
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
За да правим като швейцарците, трябва да не сме в НАТО и ЕС, желателно е също да не сме били поробвани и освобождавани от други преди това. Днес държавата ни е пълна с: еничари; преклониглавица; тарикати; а останалите почтенни но крайноизтощени хора.

1
 
17
 
4
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Трябва да чакаме първо Швейцария да излезе с мнение по темата и след това ние само да го преразкажем, явно на тях им се получава.
3
 
23
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Конфликт на интереси е да заемаш политически пост, а децата ти да живеят в чужбина. (Престъпление е когато го приемеш да те назначат "отгоре" за такъв. Случаят Тиквонций, например, от такъв човек друго в критичен момент освен интереса/живота на децата му не може да се очаква. Такъв човек ще слуша, назначава и изпълнява без морални проблеми, още повече ако е бивш пожарникар-мутра-бодигард.)
3
 
32
 
2
преди 11 месеца
Според мен това човек без никакъв опит в дипломацията като Захариева да стане външен министър на България е икономическо престъпление и престъпление срещу държавността у нас, далеч по-лошо от употребата на химическо оръжие.
4
 
29
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ей я и тая коко шка (говорителка незнам си кое ниво) бърза да оправдае ударите (срещу Ирак, Либия, днес Сирия), т.е. да подкрепи САЩ.
Добре е че го има интернета (все още нецензуриран) та да ни успокоява/информира, че болшинството обикновенни хора от „цивилизован“ ЕС не сме все още изпе ркали (да вярваме на политиците си). Разгледайте коментарите под статията в този британски вестник:
https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/russia-us-tensions-live-updates-syria-trump-theresa-may-assad-action-chemical-latest-a8302341.html