Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Германия дава 6 млрд. евро за изграждане на нови жилища

Планът предвижда в идните четири години да бъдат построени 1,5 млн. апартамента и къщи

0
 
0
 
8
Веск до: KPetkov
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Алоооооо??????!!!!!!!!!!!! Как със 6 милиарда евро ще подслониш примерно 6 милиона германеца? По 1000 евро на човек. Ти в кучешки колиби или в палатки ще настаняваш германците. Парите са за няма и 100 000 жилища. Кажи го 200 000 човека. Някъде около 0.25 процента от населението за година. Ама не и 6 до 10 процента.
0
 
5
 
7
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
6 млрд евро на 3 000 млр евро GDP , не е като 2 млрд лева за саниране на 90 млрд лева GDP
0
 
1
 
6
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
1.5 милиона са плановете за всички построени жилища в Германия за следващите 4 години. Което е увеличение с 50% спямо предните 4 години.
6 милиарда Евро са 16-17% от военните разходи на Германия...
0
 
4
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Германия дава някаква помощ в размер на 6 милиарда, но няма да строи 1.5 милиона жилища, защото така на апартамент(да не говорим за къщи) се падат 4 000 евро. Тази сума не е достатъчна дори за проектиране. Друг е въпроса ако това е четиригодишна програма и планираните средства само за година са 6 милиарда. Ама кой да превежда. Няма да се учудя ако това е гугълски превод.
3
 
14
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Винаги помнете 2008 ма година и очаквайте в най скоро време 2-ро действие ,още по зашеметяващо от първото !!!
Колелото се върти и всичко се повтаря .

1
 
3
 
3
KPetkov до: Веск
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ако 6-10% от населението на Германия са нищо, въобще няма да те оборвам, защото броя на населението, което ще подслонят тези апартаменти е значителен процент от германското население :) Нали няма нужда да строят къщи за по 2-3 милиона евро, за да те впечятлят :)
2
 
18
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
И в България надуха имотен балон ,София ,гоклемите градове но на никой не му пука.
Пазара на имоти е оставен на спекулантите от имотните агенции,строителните фирми и банките .
Лъжат народа с хлъзгави лихви коитио от догодина ще вдигнат,лъжат с покупки на зелено ,като изобщо законови гаранции за завършването на сградите няма ,а и много от тях започнаха да бавят акт 16.
Имотните агенции пускат платени статии за ръст в цените и качват обяви на космически цени ,като се надяват да излъжат някой да им плати безумните пари.
1
 
18
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
При БВП 3 400 милиарда евро грубо и бюджет сигурно над 1200 милиарда едни 6 милиада са точно нищо в Германия. Надявам се никой в този сайт поне няма да тръгне да ме оборва за това. Иначе идеята държавата да се намеси на пазара на имоти не е лоша. САЩ го правят целенасочено и от ипотечния пазар зависи цялата им икономика. Някой ще каже, че не е пазарно, но имотните балони ако и да са пазарни са доста вредни за обикновения гражданин на нормална заплата. Въпросът е дали това не е социална програма за чужди нашественици, плащана от германските работници. По-скоро на млади семейства трябва да се помага - семейства с двама работещи особено. У нас между другото Марешки го предлагаше последно, но никой не му обърна внимание. Аз не съм фен на Марешки, но ако прокара такава програма за младите семейства у нас бих го подкрепил. Просто младите бягат и то все по-упорито, успешно и без идея за връщане.