Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Ще преживее ли НАТО Доналд Тръмп?

Най-големият кошмар на Европа е, че американският президент ще признае анексирането на Крим, пише в коментар The Washington Post

   1| 2| 3    
0
 
4
 
28
преди 2 години
Няма профилна снимка
Язък за Мони Паси, дека рева толко за тва НАТО. Дай си ми куклите нати си парцалите, нещо такова се получава. Австрийците се оказаха най-прозорливи, никъкво НАТО, запазиха си казармите, има ги даже из Виена ако мрънднеш някъде по настрани в града. Собственната армия е тежест за бюджета, но коственно създава работни места, бута икономиката, има възпитателно въздействие и повод за гордост.
4
 
11
 
27
преди 2 години
ми а дано не го преживее че ми писна от тва НАТО и не само на мене ..... :))
5
 
5
 
26
преди 2 години
Няма профилна снимка
Дрън, дрън...не врат а шия...
4
 
29
 
25
преди 2 години
Най-вероятно няма да има някакви видни за публиката резултати от срещата, освен общи приказки за продължаване на диалога. Е, Тръмп ще изсипе порой от суперлативи за Путин - това му е вече запазена марка. На тъмно обаче ще им пушат главите, докато се разберат как да успокоят общия си френд Натаняху и да не се сбият в Сирия заради него, Ердоган и Иран. Там се заплете много сериозно и има за какво да говорят. Крим си е руски и на Путин му е през швепса кой го признава и кой - не. НАТО си е американски - ако искат американците, ше го разтурят. Военното противопостовяне между САЩ и Русия е полезно и за двете държави. Просто трябва да се разберат как да го правят, без да се сбият... Така или иначе се върви към нова Ялта и требва да се види кой ше седне там на масата... :lol:
5
 
23
 
24
преди 2 години
Иначе статията е в класическия за изпадналата в интелектуален ступор глобалистка клика жанр "безидеен засрано-панически епос". Тръмп и Путин няма да обсъждат признаването на Крим, нито оцеляването на НАТО. Тръмп има тежка задача - да убеди Русия да не се намесва, ако САЩ и Китай се запукат с нетърговски средства... :lol:
4
 
28
 
23
Mavi Goz до: Lucifer
преди 2 години
Хаха... Путин - зъл гений... :lol: Още малко и Магьосникът от Оз... :lol: Бая си се развинтил, на път си даже да преодолееш гравитацията... :lol:
Даже и през ум не ти минава, че както има глобализъм, така има и антиглобализъм. И двете стремления си имат структури и достатъчно могъщи поддръжници, които се ритат ожесточено под масата от години. Политиците са техни публични изпълнители. Просто антиглобалистите дълго време бяха натикани в ъгъла, но явно са събирали сили и минаха в настъпление. Още преди няколко години писах, че Путин има сериозна подкрепа от силни, дори могъщи кръгове на запад - пише му го на усмивката. А вие - жуже бил, глупав бил, още малко и дебилен самодеец... :lol:
1
 
4
 
22
Sinuhe from Egypt до: Lucifer
преди 2 години
А колкото до вечността грешите.Космоса е вечен а Земята съществува от милиарди години.Ще е жалко да бъде унищожен животът на нея.
0
 
3
 
21
Sinuhe from Egypt до: Lucifer
преди 2 години
След разпада на СССР и источния блок Света вече не е двуполюсен.Има вече три центьра претендиращи за силата. Алтернативите са две. Или обединение в едно за Космоса или разединение ,разхищение и самоунищожение.
4
 
6
 
20
Lucifer до: Sinuhe from Egypt
преди 2 години
Няма профилна снимка
Защото губиш силата, тя не е вечна и губиш глобалния контрол който си имал, от там нататък всичко е въпрос на време...никой и нищо не е вечно...всичко е постоянна борба.
1
 
3
 
19
Sinuhe from Egypt до: Lucifer
преди 2 години
Защо ти е политика ,когато нямаш от това изгода и когато силата е с теб.