Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Идва ли краят на глобалния жилищен бум?

От Сидни до Торонто цените на жилищата започват да намаляват

0
 
19
 
10
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Крайно време беше. Ванкувър и Торонто беше някакво безумие на цени.
А за пропадналия Лондон да не говорим... В София един апартамент колкото в Европейска държава, а доходите и икономическите перспективи в старната с огромно разминаване.
0
 
13
 
9
Sandy до: thehappyroger
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Държавна сигурност управлява чрез своите два големи филиала БСП/БКП/ и ГЕРБ/БКП2/. Тези две престъпни групировки на ДС си предават щафетата едни - други и поделят баницата в последните 12 години - БСП със Станишев, после ГЕРБ с Бойко, после пак БСП с Орешарски, после пак ГЕРБ с Бойко..и така до края на света. Те играят по свирката на САЩ и ЕС, за да бъдат оставени да крадат. Договореност има, разбра ли са се, обаче това е за сметка на народа. Затова е така, затова никога няма да се оправим, по зле ще станем.
6
 
6
 
8
преди 6 месеца
Не са умни и пресметливи въобще, просто едни са по-големи *** от другите, следващите години алчните и егоистичните предстои да платят най-скъпо, като цената мн често няма да е в пари, а както казах тази кретено-масонска егоистична пародия на нисшият разум предстои да бъде заличена от лицето на Земята завинаги. Изтокът и западът са двете страни на една и съща кирлива лицемерна кретено-масонска монета, която обективната реалност на Космоса предстои да извади от обръщение в мн кратък период от триизмерно време, учудващо кратък.
0
 
25
 
7
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
В глобален мащаб всички, които са закупили имоти през бума, сега предстои да бъдат изтрити едни около 30 - 40% от инвестираните пари в тях през следващите няколко години. Това са огромни печалби за банките, брокерите, олигарси, политици - лобисти. Парите се движат, нали знаете, от един джоб в друг отиват - обикновено от джоба на балъците и тарикатите, в джоба на умните, пресметливите.
7
 
8
 
6
преди 6 месеца
Природата предстои да ви награди с едни от най-важните уроци в живота, а може даже и да постигнете най-после просветление и да разберете, че сте ограничени в съзнанието биологични отпадъци, които са се заблудили, че са нещо мн важно.

8
 
6
 
5
преди 6 месеца
Сто пъти ви казах, може да ми изтриете всички коментари и да ми натиснете 100 минуса от различни ип-адреси, но обективната реалност на Космоса няма как да я спрете.
9
 
5
 
4
преди 6 месеца
Никакви Велики архитекти на Вселената, едната от безкрайният брой други такива с уникални закони, свойства и функции, не може да им помогне този път, нито който и да е измислен бог.
10
 
8
 
3
преди 6 месеца
Безценните ви имотчета предстои да бъдат отнесени от природни стихии.
16
 
9
 
2
преди 6 месеца
Следващите години на планетарни изменения целият кретено-масонски капитализъм ще се размаже в Земята при падането от пухкавите бели облачета, върху които досега летеше.
2
 
35
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
А как бе, тук цените се вдига нон-стоп, може никой да не купува, но те се вдигат. Брокерите се надяват вече с 3 продажби да не работят цяла година. То не че ги е скъсала, но все пак може и по-малко.