Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Обърна ли гръб Вишеградската четворка на възобновяемите енергийни източници?

Местните правителства предпочитат да продължат да залагат на въглищата и ядрените електроцентрали, неспособни да се откъснат от остарелите традиции

2
 
0
 
8
преди 9 месеца
Нямат нито подходящия релеф, нито крадливите политици, посети тук - там (в „достатъчен обем”) за да се юрнат презглава и допълнително, да натоварят и днешните, и одни поколения със своите мераци.
2
 
0
 
7
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Алтернатива Файненшъл са моето спасение! Благодарение на тях имам много добра възвръщаемост на инвестициите.
1
 
2
 
6
zelka007 до: Sakamano
преди 10 месеца
3
 
2
 
5
zelka007 до: geozahariev
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
от само дето не генерира парникови газове , иначе си е набутвация отвсекъде . гугълни "фукошима" или "чернобил" ако си пропуснал от близкото минало . защото риба уловена в тихия окена от зони за улов FAO 61 и FAO 67 задължително минават допълнителна проверка за радиация преди внос в ЕС . можеш да пробваш "финландия ядрено хранилище" . може да пробваш "разходи за ликвидация на АЕЦ фукошима" . от ядрената енергетика е много убава като се строи и експлоатира - малко спорно последното , и нищо не се говори колко ще струва погребването на ядрените отпадъци . от поне 10.000 - десет хиляди - ПОКОЛЕНИЯ ще плащат след нас за евтината и природосъобразна ядрена енергия :))) .
2
 
4
 
4
Sakamano до: geozahariev
преди 10 месеца
За 26 години се случиха две ядрени катастрофи с много сериозни екологични последици. Други бяха избегнати на косъм. За безопасното съхранение на радиоактивните отпадъци и излязлото от употреба оборудване не се говори много, но това също не е малък проблем, за който у нас например тепърва ще му се търси решение.

3
 
1
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
От ядрената енергетика не е природосъобразна и я срявняват с въглищната?
6
 
1
 
2
Sakamano до: Momchil_Matev
преди 10 месеца
Смяташ, че екологичният бизнес не носи големи печалби? Съвсем не е така. Просто в някои държави все още не са се научили.
5
 
4
 
1
преди 10 месеца
Те могат да допринесат, ама и тях не ги брега. Компаниите са еко-ориентирани само в Западна Европа. В Източна се гонят само печалби. Това е истината и това дава отражение и на политиката.