Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Над две трети от българите подкрепят протестите срещу управлението

44% очакват преждевременен край на правителството

   1| 2    
8
 
5
 
12
Sokratus до: neverland
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
хахахахаха
Тези размисли къде ги научи!?! На партийна сбирка на ГЕРБ, БСП или на друга креатурна партия на бившата ДС!!!
Истината е една! Другото е мнение! Ти изказваш своето мнение, като го слагаш в устата на всички! В теориите на игрите има много добър екперимент, в който всеки обект(индивид) прави това, което за него е правилно. То може да не е правилно за другите, дори в повчето случаи е така. Другите много често не припознават неговите действия. Но като погледнеш от нивото на групата(обществото) - излиза, че групата върви в правилната посока. Т.е. тя прави правилните неща за себе си, но по много хаотичен начин! Но има едно голямо НО. Не трябва да има обекти(индивиди) с чувствотелно по-голяма сила от другите, защото те почват да изкривяват нещата към себе си и към нещата които са правилни само за тях!
Точно това отразява и изледването - хората са прави за себе си и подкрепят каузата да живеят по-добре. Но тази кауза влиза в противоречие със силните на деня (които изкривяват картината в тяхна полза), според които правилното за обществото и правилното за тях е едно и също.
Умните общества не контролират, а създават ред и правила!
;)
8
 
4
 
11
khao до: Otka4eni reformatori
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
абе син прocтитутcки, кви руснаци, кви русии .. .без да говоря за тях, ти им се слагаш като ефтин наркоман за рупли ... ае лапай го на късия и бъди щастлив
9
 
9
 
10
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ето и тук в тая тема пак пишеш глупости. Абе човек не ти или омръзна бе.. Тоя се свалил сам, оня сам се свалил не знам си кво. Тоя ще планира сам да се свали , че да се избере пак. Абе ти на коя планета и в кой свят живееш бе. Айде осъзнай се най накрая. Що за човек си. Баах,,ти и деби,лието значи.
Кка не ти омръзна да дрънкаш простоии не знам. С конкурс ливи избират. После защо европа е в упадък. Ми ще е в упадък като гледаш какъв е материала.
Дай боже да влязат 200-300 милиона африканци и муджахиниди в Европа и да ви строшат либералните тикви най накрая та белким ви дойде и малкото акъл който ви е останал.
Нямам търпение просто Европа да стане ислямска по бързо ( а тя ще стане) та тогава да видите демокрация в действие...
8
 
13
 
9
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Абе кап,ут сплескан айде спри се с тези руснаци руски връзки и конспирации рубли и не знам още какви ли не глупости. Нямам нищо общо с руснаците камо ли да има някакви руски връзки. Български гражданин съм и няма нито руска нито амеркинскка или каквато и да е била друга жилка. И не получаван нито долари, нито рубли. Получавам БГ лева. Заплата. Ако случайно не знаеш какво е това. Аре престани само да ти се привиждат руснаци навсякъде. Имам чувствовото, че вечер преди да ли легнеш проверяваш за руснаци под кревата.
Айде млъкни с тая проста мал,оумна уста и поне 1 път спри да говориш и пишеш глупости, че на хората им омръзна вече. То бива деби,лизъм ама от твоя страна си е направо изнасилен деби,лизъм. Ма то толкова ти е акъла. После що хората ви обиждат. Щото всички евроатлантици сте те такива...
Как па не ти омръзна да дрънкаш глупости и 1 1 път да кажеш нещо свестно. Как па 1 път не ти текна в кратуната.
Досега не съм чул или прочел една положителна и интелигентна приказка от теб по някакъв въпрос. Ама нито една. Само глупости.. Как па ей така не ти писна да говориш едни и същи глупости и само едно да си знаеш. Що за човек си бе де,ба.... Аман вече.....
5
 
9
 
8
neverland до: Sokratus
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Истината си е истина! Но когато истината е такава само за ЕДИН и не се признава от мнозинството за такава, то тя....фактически не е истина.

Правилно, справедливо, достоверно....е само онова, което е признато от мнозинството за такова. В един свят на психично болни-кой е с "правилния" светоглед? Психично болните или единиците здрави?
Ако всички хора са далтонисти, ще съществува ли червеното, зеленото? "Правилно" или грешно ще виждат, при положение че всички ще са с далтонизъм?
Убийството е квалифицирано за престъпление, защото мнозинството го определило за такова, а няма емпирично доказателство, че непременно е лошо нещо...същото е с отношението към животните и много др.

Затова има значение само, какво е признато от масата, истината, която не е призната, не е истина и не се е случила.

6
 
9
 
7
Sokratus до: neverland
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Преди почти 400 години Галилео Галилей, казва "И все пак земята се върти", на излизане от съда на Инквизицията, където са го принудили да признае, че земята е центъра на вселената!
"Умният и красивят" Галилей е бил малцинство. Мнозинството са били против него, не само от управляващите - Инквизицията, но и от населението!
Извода е, че може да си ЕДИН и да си ПРАВ. Отричането на правотата с довода, малцинство сте, а ние сме мнозонство сме го преживели - "тъмните средни векове"- Векове на нищета, мизерия и непросветеност!
;)
3
 
7
 
6
khao до: neverland
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
1-и учителите и други покрай тях държавни служители ще получат повишение...
----
те хората немога да ги бутнат по никакъв начин, Орешака сам се свали, даже по времето на Жан паднаха когато те сами го решиха, 2013 пак сами си паднаха. до сега не е имало лсучай хората да са свалили който и да е от тях ... глей само кво ще стане след нова година и как Боко пак ще се самосвали от власт, зада го преизберем :):)
4
 
7
 
5
khao до: neverland
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
неее, казах ти че няма да прескочи зимата ... след нова година ще стана калабалъка, нали се сещаш че сега трябва да гепат излишъка. За 2 млрд. лева ще устискат още две-три седмици
0
 
7
 
4
neverland до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Да де, ама драсваш няколко реда в мрежата, а другите и виртуално не присъстват. Няма достатъчно "критична маса", която да събори правителството.

ПС А иначе помня как предвещаваше, че няма да прескочи годината правителството...а вече идва Коледа. Няма как да стане, ей го, сега от 1-и учителите и други покрай тях държавни служители ще получат повишение...За какво да скачат хората-за свобода и равенство-ми не, поне в конкретния случай.
5
 
7
 
3
khao до: neverland
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
аз също мисля че ще падне и трябва да си ходи тиквата завинаги, не съм ходил на нито един протест от сегашните ... и вече отдавне не съм в графата 25-30
Ако в анкета ми зададът такъв въпрос ще отговоря че ги подкрепям... въпреки че подкрепям само падането на правителстово, но не и леко мал.оумните искания на протестиращите ! може би повечето са като мен, незнам