Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Възходът на Китай от потребител до конкурент накара Германия да се замисли

Златната ера на германския износ залязва и Берлин преосмисля икономическата си програма, насочвайки се към местното търсене като двигател на растежа

1
 
3
 
6
data до: data
преди 3 месеца
п.п. това не им попречи (на турците) да попаднат в капана на средните доходи
3
 
5
 
5
data до: majnata
преди 3 месеца
моя личен опит с внос на определени машини от чайниците е чутовен провал по плоскостта качество Само да те светна - турците са на светлинни години като качество пред китайците
4
 
14
 
4
zelka007 до: ABBA
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
самураите не ги мисли ... имат един куп световни марки , дето си ги правят само в японско ... не изнасят никъде заводи . оризаджиите като започнат да го докарват на прецизност поне наполовина колкото японските и да имат поне половината от техните промишлени поръчки от цял свят тогава ще го къдрим ... засега са далечко . само на количество го докарват .
8
 
6
 
3
zelka007 до: majnata
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
хи хи ... и немците могат да правят цена , ама получаваш съответното качество ... виж при китайците няма значени цената (ниска или висока) качеството си е едно и също :)))
8
 
10
 
2
ABBA до: majnata
преди 3 месеца
Преди тях паднаха убити гордите японски самураи....

5
 
14
 
1
преди 3 месеца
за Германия е вече късно ...започнало е спускането . Щото циментените кратуни докат повтаряха че са велтмайстер по износа , жълтурите ги убиха с цена и качество.