Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Русия стана петият по големина притежател на злато в света

Руската централна банка е купила 8,8 млн. тройунции миналата година, подобрявайки рекорда си от 7,2 млн. тройунции от 2017 г.

   1| 2| 3| 4| 5    
1
 
9
 
37
al64ad до: SS-23
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"безценните неща нямат цена" -ми как ще имат ...:) :)
днес определено спестих от билети за добра комедия..
7
 
15
 
36
michaelis12 до: SS-23
преди 3 месеца
ти па кво не разбра, внушено било на тълпата .... щом е такава тъпня що не го фърлят на улицата ами праят егати занданите зарад него ?, складират там, ценно било не знам си що било, щом не е нищо тогава да развалят трезорите и готоо да не го приемат банките кат платежно средство .... ако го имаше колкот камъните немаше да бъде ценно, е виж цената на Palladium кво стана с нея а уж и то е неква си тенекия мда ама .....
7
 
9
 
35
преди 3 месеца
Очаква се добивът на Русия през 2018 г. да нарасне с 3%.
------------------------------------------------------------------------
мда, а през 2010 ше се дигне съвсем на 168% ......

Иначе тия купуат ама могат ли да го пипнат щот и аз купувам едни хартии за три четри дена и после хартийките са фюу. Да купуваш физика е различно от тва да купувам нещо си дет го нема на COMEX или у Лондонския Склад дет са продали и нащо на чайниците и са само мое поччешем коня за гривата .....
0
 
9
 
34
mrynmryn до: supertrader
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Не мисля, че някой тук разбира толкова от батерии, за да е сигурен, че ще стане така.
А златото и преди се е ползвало за подобни цели, но цената му не се променила осезаемо, всички монитори между 70-те и 90-те години имат малко злато. Много хора се занимават с това - да вадят златото от тях, мисля че от 500 монитора се събираше 100гр злато.
15
 
6
 
33
SS-23 до: Achtung
преди 3 месеца
"Тресне ли гъбата, не само златото няма да има стойност. Просто е удобно при наложени санкции, когато замразят активите ти в чужбина да имаш няколко месец буфер в които да обмислиш дали си струва да рестартираш планетата на ново"
***

Златото и въобще всички тия т.н. "убежища" за които е внушено на Тълпата, че имат практическа Ценност, са просто опит на "властелините на света" да запазят ръководното си влияние върху масите, т.е. да продължат да са носители на Власт, след като продължават да държат, да притежават уж "еталона за Ценност" ! Уж е мнооого ценно, пък го продаваш ?! Защо го продаваш/купуваш?! Безценните неща не се продават, нали ?!

13
 
12
 
32
SS-23 до: pinoccio
преди 3 месеца
"На олимпийските игри се бориш за златен медал"
***

За никакво "злато", а се бориш "за престиж"., "да се докажеш", че си по-по най....А "златото" , "среброто" и "бронза" са само една символна визуализация, един целофан на този спечелен престиж!
5
 
12
 
31
ABBA до: Achtung
преди 3 месеца
"Тресне ли гъбата, не само златото няма да има стойност. Просто е удобно при наложени санкции, когато замразят активите ти в чужбина да имаш няколко месец буфер в които да обмислиш дали си струва да рестартираш планетата на ново. "

Да повторим за бавно развиващите се :)
Ахтунг - изби рибата бро!
8
 
15
 
30
SS-23 до: mariata
преди 3 месеца
"Никой, ама никой, нормален човек на тази земя не пожелава ядрен взрив."
***

Задръж малко преди да напръскаш и монитора с отровата си! Я посочи в поста по-долу, къде "пожелавам" ядрен взрив ?! Нещо май "настъпах" , въпреки, че пиша в спокойнен, аргументиран тон и се посипаха нападки...
11
 
5
 
29
zelka007 до: pinoccio
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
https://tavex.bg/blog/zlatni-li-sa-zlatnite-medali-na-olimpiadata/

толкова по въпроса за златните медали ...
6
 
20
 
28
mariata до: SS-23
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Наистина ли пожелаваш ядрен взрив?! Ти си психично болен или абсолютен *** или неизлечимо болен, на който му остава малко живот.

Никой, ама никой, нормален човек на тази земя не пожелава ядрен взрив. При такъв взрив ще загинат много невинни и ще се разболеят още повече. Тогава нито злато, нито пари, нито имоти имат значение.

На такива като теб трябва да им се забрани да пишат по форумите.