Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Федерика Могерини се надява, че Иран ще продължи да спазва ядреното споразумение

ЕС вярва на становището на Международната агенция за атомна енергия, категоричен е върховният представител на блока по външната политика и сигурността

4
 
1
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ах Федирика, сладко думаш, ама ако се беше родила в ислямски Иран, нямаше да си върховен представител на нищо щото си жена. Щеше да стоиш зачулена в къщи и някой брадат чалмосан мюсулманин щеше да те ползва за разплодна крава и през година щеше да раждаш по едно малко ислямистче.И щеше да си блогадорна за това на майка си и баща си щото те, по стара ислямска традиция са те оженили за някой който не познаваш, но те одобряват. А пък ако случайно ядосаш мъжа си, той ще те пребие с камъни на площада пред очите на децата ти. С тези хора ли ще сключваш сделки, с хора наричащи себе си- гвардейци на ислямската революция? С хора обичащи да викат Алах Акбар и да размятат ножове? Пак САЩ ли ще ни вършат мръсната работа?
1
 
10
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какво точно направи ЕС, за да задържи Иран в споразумението? В момента пред ЕС има два пътя - да покаже, че е световна сила, опълчвайки се ясно и категорично на САЩ на Гръм или да продължи със сегашния си подход на много-говорене без да предприеме нищо действително. Тъжното е че предстои нова комисия, която ще дойде след достатъчно време, а до тогава сме свидетели на бурни световни процеси. Тъжно, много тъжно.