Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Строителната индустрия търси алтернативни, за да намали въглеродните емисии

Тя е отговорна за 11% от въглеродните емисии в света, показва доклад

0
 
2
 
3
Sakamano до: Императорът
преди 3 седмици
Често се налага да обяснявам що за малoумни псиxoпати сте тъй наречените "крайно десни националисти". За щастие, след подобни изказвания повечето обяснения са излишни. Тъй че благодаря и продължавай все тъй усърдно да популяризираш ценностите и идеите на движението ви. А в случай, че някой ден открият в мазето ти разчлeнени останки от политическите ти противници заровени под бурканите с туршия, то какво пък, не всеки е толкова отдаден на вярата си.
6
 
2
 
2
преди 3 седмици
Ами дайте да се върнем обратно в пещерите, за кефа на екоталибаните !!! Това пак ще е по-добре, отколкото да строят сгради с намалени количества бетон и стомана, та те да се сриват и да затрупват хората в тях.
А не е ли по просто и по-ефективно просто да се разстрелят няколко хиляди екоталибанина?

Сакаманов - това върви да го кажеш на арапи, нигъри, индийци и прочее, дето само плюскат и се размнoжават. А ако вземеш и си метнеш примката на глyпавият врат, това само по себе си ще е твой личен принос в намаляване на въглеродните емисии. Сам ти си доказателство, че екоталибаните са враг на цивилизацията и на всеки нормален човек. Само че нормалните хора няма да ви търпим още много.
5
 
4
 
1
преди 3 седмици
Сграда с нулеви въглеродни емисии никога няма да има. Дори само придвижването на работниците до строителния обект създава въглеродни емисии. Всяка индустрия изхвърля вредни емисии. Дори и най-екологичните. Ако ви е грижа за природата - спрете да се размножавате. Един човек, който не е създал бъдещ консуматор е направил много повече за опазването на околната среда от всеки еко активист, който изхвърля разделно, кара приус и не яде телешко.