IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йорданов: Дебатите в разгара на сезона сриват туризма

Йордан Йорданов, зам.-председател на УС на „Сдружение Туризъм“, пред Bloomberg TV Bulgaria

17:01 | 08.07.19 г. 4
<p>
	Снимка: Ройтерс</p>

Снимка: Ройтерс

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:55 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Ad hoc виж още

Коментари

3
rate up comment 6 rate down comment 0
dr.5rov
преди 4 години
Друга част от интервюто е пусната под вече съществуващо заглавие без да е дадена връзката. Съответно се полага и друг коментар под същата тема.Туризмът си е продукт като всеки друг продукт, който се предлага на пазара. И като всеки друг продукт, ако не допада на хората, те просто го игнорират. Времето тече, появяват се нови неща, настроенията и интересите на хората се променят. В този смисъл ако си построил грамадни градове - почивни комплекси и няма пясък, чиста вода, природа и разнообразни развлечения за Всеки наоколо - все неща, заради които идват хората, как можеш да разчиташ, че този продукт ще се търси. Тези, които не могат да задържат интереса на хората, т.е. търсенето, просто си отиват. Нали това е смисълът на пазарната икономика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 18 rate down comment 0
cyclop
преди 4 години
Ла*няния бульон в морето и мутренския разцвет на брега сриват туризма. Пък ако ще да направите по 10 километра опашки към Гърция и 10К глоба за палатки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 0
Mohave __
преди 4 години
Не мога да разбера защо "дивият туризъм" не намира почва в презастроеното .Вярно , че не ми изглежда добре и искат пари , но и там има нещо диво .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още