Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

BlackRock: Станете еко, или сте аут!

В писмо до топмениджърите на големите компании Лари Финк предупреждава за промяна на стратегията на фонда му и преразпределяне на инвестициите

0
 
0
 
9
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
спок, мак доналдс нема да фалира, работа ще имаш !!! :D
0
 
0
 
8
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
спок, мак доналдс нема да фалира, работа ще имаш !!! :D
0
 
0
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Една от по-големи компании за въглища в сащ потъна за 1 година. От 48 до 8 долара за акция.
10
 
5
 
6
преди 1 година
Тоя измамник Лари не е ли разбрал ,че Тръмп сложи край на еко далаверата в Америка, Само Евроджендърите продължават към светлото бъдеще , а зомбираните европейски граждани услужливо се надупват и разтварят бузи с ръце..
7
 
16
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Изнесеното в статията показва за пореден път, че няма такова понятие като свободен пазар, а като следствие - съвременният капитализъм и демокрацията са дълбоко режисирани социални експерименти. Нито пазарът би поел сам в посоката, в която бива тласкан от позиции от най-високо финансово ниво, нито демокрацията би обърнала внимание на прокламациите на Грета Тунберг, които са като графити в подуенския подлез, разказващи за откраднатото й детство от котаракът в чизми. Една дълга и невидима ръка, стигаща чак до прассето в задния двор, управлява този свят и пълни хладилниците ни с продукти от нелегално изнасяните италиански отпадъци.
5
 
11
 
4
miccaelis до: Hermes73
преди 1 година
мож да има 2 млн. каруци ама не от екология, а от бедност и всички ше са със скъсание джебове ... :))
6
 
15
 
3
преди 1 година
Изводите от статията за мен са два.Предстои съкращавене на потребелението с всичко произтичащо за компаниите или съкръщаване на популацията и съотвотно отново на потребелението........Ако някой вярва че след ерете на въглеводородите примерно след 20 години в София ще има 2 000 000 ел.коли вместо сегашните 2 000 000 с двигатели с вътрешно горене е мноооооооооооооого голям оптимист.
5
 
12
 
2
miccaelis до: miccaelis
преди 1 година
мое им дам един съвет на Камънярките и на Тъпанасторите, да си спрете напълно парното и се метнете на едни колелета ей са как е зимата, кат по тоя начин ше се насладите напълно на промените на климата ..... и вече мое пускате подобни простотиии ..... :)))
7
 
12
 
1
преди 1 година
Comeback fuer den Diesel?https://***.youtube.com/watch?v=3z4TSYEeAmsчек го пуснем ош веднъж .... аут ама мое почеше коня за гривата плехара Финк ... къде ве батко с електрокара ако треа измина 1000км. треа спра х5 пъти за х8 часа зареждане, аз з нафталината си ги минаам на един дъх с 1 резервоар и само за 80 леа .... С климата май май нешо пак не им се получи раотата на Юдеите, навънка продължаа да е студ, не видим ни слънце ни плаж ни 35 губи по точки плешо и тва е .... :))