Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Жилищата у нас са поскъпнали с 5,4% през третото тримесечие на 2019 г.

Цените се увеличават най-бързо в Пловдив, сочат данни на НСИ

   1| 2    
0
 
0
 
13
Yanis83 до: Ivel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Сега видях коментара,с месец закъснение:)))). Занимавам се с земеделие преди да има субсидии. Ще се занимавам с тази дейност дори да ги спрат.Дори мисля,че това ще е за добре.Много са злоупотребите.
0
 
0
 
12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
А може и двата негатива накуп да се случат, има данъци, няма евросубсидии.
0
 
1
 
11
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Или ако понамалят евросубсидийте за обработка, почистване и не знам какво си още. Такава е тенденцията да бъдат намалени в рамките на следващите няколко години. На кой ли ще му трябва тази земя, сега до 50% от нея се обработва фиктивно само заради тези евросубсидии, на никой не му пука за крайния резултат.
0
 
3
 
10
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Ми ако вкарат данъци за земеделската земя, както е тръгнало, какво правим? В Румъния има данъци за нея, да напомня.
1
 
10
 
9
Yanis83 до: Dr. Vatnikov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Само земеделска земя,понеже с това се занимавам,тя е изчерпаем актив,но тук в България е недооценена.
1
 
2
 
8
Dr. Vatnikov до: Yanis83
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
А ти към кои активи си се насочил, да обменим взаимнополезна информация? :)
1
 
8
 
7
Dr. Vatnikov до: Yanis83
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Отново това е само моето мнение: физическо злато и сребро (особено стебро, което е много подценено в момента), земеделска земя, апартамент в голям град (на добра цена), актив за бизнеса ви, ако имате такъв (склад, машина или др.).
0
 
12
 
6
Yanis83 до: Dr. Vatnikov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Съгласен съм с мнението ти,но според теб кой е най-сигурният актив (аз за себе си съм решил).Питам от чисто любопитство,защото за мен в момента има много "активи капани",към които умишлено биват насочени,да ги нарека......обикновенните хора.
2
 
9
 
5
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Не е правилно да мислим за настоящата ситуация по същия начин, като за 2008ма или за Виденово време. В момента всички печатат пари. През виденово левът се срина спрямо останалите валути, а сега еврото (левът) ще се обезценява, но и другите валути ще се обезценяват. А дали във време на инфлация не е добре да се купуват реални активи, с оглед, че фиатните пари ще стават все по-евтини?! Вижте борсите, всичко поскъпва, ценни книжа, недвижими имоти всякакъв вид, злато и тн. Златото поскъпва по принцип само в ситуация на кризи, а сега е пик на борсата! За какво говори всичко това? ИНФЛАЦИЯ, обезстойностяване на фиатните пари. Вместо държане на книжни пари, сега е последния влак за купуване на някакви реални активи. Това е моето мнение.
0
 
11
 
4
Веск до: дядя Вова
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Не за три месеца. Това е примерно последно тримесечие на 2019та, спрямо последно тримесечие на 2018та. Сделките и не само имат сезонен характер и няма смисъл да ги мериш между сезони. Все едно да измериш ски туристите на Банско през декември спрямо юни. Или продажбите на сладолед и плажни чадъри. Нещо такова. Всичко е ниски лихви и натиск за потребление чрез изгодни заеми. Прави се с печатане на пари. От друга гледна точка това е да откраднем от бъдещето, нашето, а може би и на децата ни. Не, благодаря. Пък и както казах играхме го при Виденов. Държавата не спря тогава по никакъв начин, нито икономиката, живота си течеше, но някои още злобеят с едни 3-4 долара пенсии. Нека помним това. Тогава парите си ги печатахме лично ние. Сега ни ги печатат ФЕД и ЕЦБ.