Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

„Пестеливата четворка” в ЕС: Трябва да се простираме според чергата си

Австрия, Дания, Швеция и Нидерландия се застъпват за отговорен европейски бюджет

0
 
2
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Пестеливостта и икономиката винаги вървят ръка за ръка. Друге въпросът за оптималното разходване на средствата и начина на тяхното преразпределение. Как да направим така, че този един процент да нарастне в номинално отношение и да намалее делът на Австрия и Германия?! Думата кохезия не е *** при нашите условия, а говори за механизъм поправящ икономически и социални проблеми в страна като нашата. Следователно трябва да мислим за повече проекти и кохезия, които да бъдат одобрени за следващия бюджет на Съюза.
2
 
9
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нещо такова - We should be cutting our coat according to our cloth
2
 
5
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Жалко, че не съм чул как го казва "да се простираме според чергата си"...Как ли звучи на английски?
6
 
7
 
2
преди 1 година
Тия четирите държави ще "пре*бат" лапкането на другарите. Не бива така! Предлагам да ги бойкотираме и да спрем да ходим на екскурзии в тези четири държави. А нашите предводители да спрат да си държат парите в техни банки. Бъдете умни, "гласувайте с краката си!"
11
 
5
 
1
преди 1 година
Пестеливата четворка в ЕС: Трябва да се простираме според чергата си Споко ве, UK ше ви даде дължимите 39 000 000 000 фунта.Откъде ще ги вземе?Ами ще конфискува от руските олигарски на острова.Не вярвате? Там ви е грешката!!!https://youtu.be/FAiRP3TNe4UЛед тронулся! Оффшоры больше не спасут: Охота на олигархов начата