Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Великобритания рискува с новата си миграционна политика

Ограниченията ще засегнат социалните грижи, настаняването и преработката на храни

0
 
12
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Нямам нищо против излизането им от Евросъюза - така са гласували и така стана. Но да накарат поколения маргинали на социални помощи да се хванат на работа, за да заместят сегашните работници от по-бедните страни на съюза, ми се струва смехотворно. И гледах дебата между Борис Джонсън и Джереми Корбин преди изборите, когато партията на първия спечели. Ми то този лейбърист за *** не става. Джонсън, когото също не харесвам, му зададе няколко пъти въпроса: "Ще организирате ли нов референдум, ако спечелите изборите"? А онзи не спря да шикалкави, не даде един конкретен отговор, а можеше просто да каже да или не. Подмолен, неясен и объркващ. как могат да го търпят като лидер на партия, не знам?
2
 
10
 
3
преди 5 месеца
Хайде мързеливи англета...май ще ви се наложи да поработите и вие малко в тая ваща икономика...
3
 
16
 
2
red6 до: mrynmryn
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Дрънци, тия които са "трудни" за преместване чакат да видят финалните или поне накъде със сигурност вървят нещата, че да предприемат действия. Едно е да преместиш 100 човека с лаптопи, друго е фабрика с машини за стотици милиони.
2
 
13
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Според мен, повечето фирми, които искаха да се преместят, вече го направиха. Примерно SEGA се преместиха в България, още като мина референдума. Ако някой тепърва ще се *** и изчака да мине 2020-та, ще има бая ядове.