Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Тимерманс: Икономическото възстановяване на ЕС от коронавируса трябва да е зелено

Нужен е нов план „Маршал“ по отношение на инвестициите, категоричен е от своя страна Шарл Мишел

0
 
1
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
В един нормален свят този човечец щеше да къса билети на входа на киното, ще се усмихва на всеки и ще пожелава "приятно гледане".
само, че ние не живеем в номален свят и този непросветен човечец взема решения за съдбите на милиони хора. много станаха такива. докога?!
1
 
1
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Думата "възстановяване" означава да направиш отново нещо, което е било. "Зелена " икономика обаче е нещо ново, което ще се опитваме да правим без да е ясно дали може да стане (като всяко ново начинание - няма гаранция за успех). А що се отнася до екоталибанщната (виж по-долу), то изказвае от рода „Всяко евро, което инвестираме, трябва да се влива в нова икономика, а не в стари структури. Трябва да избягваме това на всяка цена “, звучи не просто екоталибанско, а супер, хипер талобанско и очевидно влиза в пртиворечие с думата "възстановяване".
Да, трябва да се движим към една щадяща природата икономика и дори начин на живот, но призиви от рода "на всяка цена" ( да добавим - каквото и да ни струва) са просто призиви за някакъв нов вид екототализъм. Не просто трябва, а сме длъжни да се борим срещу тези крайни екстремисти.
0
 
2
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Другите вече се изредиха, сега остава само Империята да го нарече "екoтaлибан". Иначе статията няма да има завършен вид.
0
 
2
 
2
преди 4 месеца
Аспарухчо, тоя глагол "трябва" много го обича в заглавията си!
Дай Боже да е зелено Аспарух, че много жълтожилетна любов ще отнесете, с "умните" си платени мантри!
3
 
2
 
1
преди 4 месеца
мхм , жълтокафяво ше е "възстановяването" на ЕС .