Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Ще изведе ли Меркел ЕС на следващото ниво?

Планът за възстановяване след коронавируса ще трябва да бъде последван от стратегически процес на реформа в управлението на еврозоната

0
 
1
 
7
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Тази жена идва от Източна Германия с баща пастор и тя с връзки с ЩАЗИ. После се чу, че САЩ я издигнаха (в началото на века) и тя има някакви зависимости там. После започна да управлява и да си кажем право, беше убедителна. Но най-много се издъни, когато през септември 2015 г. каза на всички тъмнокожи мераклии да живеят охолно в Европа: "Елати всички! Ще се справим". започнаха тъмните да гледат иронично германците като ходят на работа, а те си получават социалните помощи. Насилвания на жени (Кьолн помните ли?), атентати и т.н. Меркел загуби доверие, както и партията й намаля влиянието. Около нея има съмнения и за половата й ориентация. Затова й напираше за Истанбулската конвенция, както между впрочем и Борисов и Станишев, но не Нинова - тя се оказа много по-голям мъж от двамата.Така че сега гледа благовидно да напусне сцената. Не зная за политиката й по време на карантината. Може да е била и добра. Но тази статия ми прилича на пропаганда.Те много се прегръщаха с нашия премиер. Да вземат да се прегърната и напуснат сцената. Има надежда и за нас. ASAP
0
 
0
 
6
преди 10 месеца
"Меркел е ефективен политически актьор, но не е показвала често истинско лидерство в Европа. В един от редките случаи, когато отвори границите за сирийските бежанци, тя взе решението едностранно."Ми то туй беше единственото решение което взе сама , рабира се пак под натиск " отгоре" ... и естествено грешно !
3
 
0
 
5
korn до: Lucifer
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Историята с бежанците започна много преди изказването на Меркел. Всички замесени ''играчи'' в Сирия, а те не са малко имат вина за бежанците. Но има един човек който ги качваше на лодките и ги пращаше насам. Това си беше война и Меркел се справи доста добре, като жертва името си. И все пак един милион нехуманоиди са нищо сравнение с 20 милиона в Русия. В САЩ пък изобщо няма да коментирам ква е мешилка. Лесно няма, положението е военно.
7
 
4
 
4
преди 10 месеца
Тази гнусна бабица ще изведе ЕС до К*** Янко!Финалната фаза на глобалисткия проект, наречен ЕС!
2
 
7
 
3
Lucifer до: korn
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Единствената й груба грешка е че напълни европа с нехуманоиди...
4
 
5
 
2
korn до: Ironhorse
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Кво му има на ЕС. Я се огледай кво става по света и в кво състояния са другите. Ти да не мислиш че е лесно. Меркел трябва да се разправя с Путин, Тръмп, Дзинпин, англичаните, ислямистите и с различията в самия съюз. Бабето направи каквото можа.
4
 
7
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
НЕ !!!!Меркел заби ЕС в калта!И колкото по-бързо се разкара, толкова по-добре!