Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов: Мъчно ми е за разединението на нацията, целта е да се окървавяват протестите

Оставката на това правителството няма да подобри положението, наесен ще бъдем в изключително тежко положение, предупреди премиерът

   1| 2    
0
 
1
 
11
Mechkata до: dr.5rov
преди 2 месеца
Иначе ако говориш за евентуален сценарий в който правителството подава оставка, Гумен Гладев започва сформиране на служебно правителство, хората продължават да протестират и срещу него - няма да се учудя ако той реши да струпа цялата военна мощ на България да го опази, да възможно е да има гражданска война или нещо такова.
1
 
1
 
10
Mechkata до: ing5rov
преди 2 месеца
Пушките са за слабаците...точа ноктите в момента :)
Петров и сега има гражданска война (нещо такова)...полицаи бият цивилни граждани - на това как му се вика? Полицейски произвол? Едва ли...
3
 
2
 
9
ing5rov до: Mechkata
преди 2 месеца
Ти каква пушка ше извадиш , флоберка за врабчета ли ?
3
 
3
 
8
ing5rov до: dr.5rov
преди 2 месеца
Докторе , айде по-полека ... не се вкарвай толкоз във филма ...
4
 
1
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Падне ли СЕГА това правителство, в старната ще има гражданска война или нещо като такава. Запомнете го, за да не кажете, че не сте знаели. В повечето обвинения има доза истина, но това е така от доста време, дори от много време и никой дума не обелваше. Защо?
Що се отнася до доводите на правителството да не си подава оставка на никаква цена - те са железни и аз го подкрепям.
3
 
6
 
6
преди 2 месеца
Като ти е мъчно за полицаите ги разкарай от там, стига са ви пазили. Пусни ги да си идат по домовете, пък знае ли човек, някои от тях може да облекат цивилни дрехи и да се присъединят към протестиращите.

Ако бъдат успешни протестите и правителството подаде оставка, на ход остава кратуната шофьор на самальот да състави служебно правителство....мммм, не мерси - и тази перспектива не ми харесва, това ще бъде равносилно на избиране на БСП за управляваща партия, а те са гладни милите, глаадниии...

Никоя революция не се е случила мирно или с възгласи "Долу! Марш мафия!" и т.н. За да има такава трябва да се пролее кръв...и като се започне със "сараите" на "почетния" Ахмак и се мине през дебелото свинско дупе и майка му старата, през всички депутатски кюфтета - известни олигарси и калинки, пуйки, мисирки, та се стигне чааак до самальотчика и неговите съветници, през министри на министерства, през собственици на ФК и тв. канали е те чак тогава евентуаааално може да се пооправи тая държава.

Как короната не беше малко по умно вирусче, че да ходи по безскрупулните, корумпираните и алчните та да ги тръшне всите, да не си цапат хората ръцете с такива....
2
 
7
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Така е, но да се окървавят с неговата кръв! Махай се, мутро!
2
 
10
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
От учебник за финансови консултанти :)))

The first goal of political and business leaders is to stay in power - viewed through that lens, many actions can easily be predicted.

The second goal of political and business leaders is to get rich - combined with the previous rule, this explains about 90% of all behavior.
2
 
12
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
*** наглеца, от както се сдуши с дпс започна да говори като орешака... съсипа държавата и сега хората са му виновни! аре марш!
1
 
11
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Целта е една - мутрите в затвора!