Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Чешкият премиер: Изборите в Беларус трябва да бъдат повторени

Бабиш призова за повтаряне на вота под контрола на чуждестранни наблюдатели, докато естонски министър изтъкна нуждата от ефективен отговор от страна на ЕС

0
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Европа доказа, че е безкомпромисна към националистите, дори да са честни и креативни като Йорг Хайдер в Австрия, по друг начин Орбан в Унгария или управлението в Полша, и безкрайно толерантна към крадците, които крадат както от народа си, така и от Европа, но й се докарват, както правят Борисов и ГЕРБ!
Колко бързо забелязаха Беларус и нямат скрупули, че се месят във вътрешните им дела. За нас това не се отнася. 37 дни имаме протести - ясни, открити, отразявани от много западни медии. И от ЕК се ПРАВЯТ, че не виждат. Най-корумпираната страна в ЕС сме, най-бедната и със свобода на словото - индекс 111. Преди диктатурата на борисов имахме индекс 38. Има ли на някого да не му е ясно за какво става дума? И като е гледал и слушал полегналия дебелак до парите и златото, или терминологията, че ще оправя западните политици в "дупарата с 200" - цитирам (и Орбан) и НИКОЙ от тях не реагира. Поне на това! За Шмеркел имам специално мнение и тя ми е ЯСНА още от ЩАЗИ и зависимостите й от САЩ.Истината е, че ЕНП курдиса Борисов. Има и видео, той сам си го признава. Впрочем, курдисването на Станишев във ПЕС е не по малък гаф. Зашо се правят тия неща? Ами защото има Европа и има прериферия, колонии, нео-колонии, тя Еврпата ги знае тия работи от няколкостотин години. И знае как се работи с колонизираните, пардон, периферните на две скорости страни.
2
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Я пък го тоя, "честния" бизнесмен. Беларус откога станаха колония на Чехия?
2
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
бих добавил "...до победа".
3
 
6
 
3
Dr. Vatnikov до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Онова жуже от Кремъл е толкова дребно, че и скритите токчета в обувките му не помагат...тръгнал някой да се мери с него и 290те му лева минимашна заплатка, пхахаа!
9
 
1
 
2
преди 1 месец
Всички се мерят с Путин.
Ако Путин бе спечелил с 90%, то
Батьката щеше да си нарисува 92%.

Това му е грехът, театърът който го разигра с наемниците беше *** изцепка. Той и така си печелеше. Ма трябва да е с повече от Путин.
Мъка, мъка, мъка.....
9
 
4
 
1
преди 1 месец
Чешкият премиер: Изборите в Беларус трябва да бъдат повторени

Мечо Пух:
Това са неправилни пчели, затова правят неправилен мед.