Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

ООН отбелязва 75-ата си годишнина с поредна порция критики

Според президента Еманюел Макрон организацията е в безпорядък, а за канцлера Ангела Меркел са необходими нови реформи за развитие

0
 
1
 
4
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Макрон кефи. Действа със замах и казва нещата такива каквито са. Вереме е Франция, която е ядрена сила да поеме водеща роля в ЕС. Меркел да дава пари и по някой мъдар съвет и нещата ще влязат в ред.
0
 
0
 
3
georgi_shum до: khao
преди 4 седмици
То Господ го е наказал :))
0
 
1
 
2
khao до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
ало ***, спиш!... мазния гном пак ръси расизъм и омраза !!!
Вземете мерки срещу отpeпката !!!
2
 
3
 
1
преди 4 седмици
За 75 години ООН се престъпна в престъпна организация, която брутално погазва светлите принципи, които бе създадена да защитава... и никой не смее да признае това.

Защо урoдът гутиериш си позволява да настоява и дори заплашва европейските страни да отворят безропотно границите си за всякаква противна паплaч, които иска да нахлуе в Европа? Европейците човешки права нямат ли - да живият нормално и без страх в собствените си държави?
Защо ООН мълчи позорно за геноцидът срещу бялото население в ЮАР, Зимбабве и не само там - а вече дори в САЩ на места? А за изтреблението на християните в Нигерия и в още куп талибански държави?
За това сегашното ООН животът на белите и християните изобщо има ли някаква стойност?

Най-добре е цивилизованите държави да напуснат ТОВА оон, превзето от диваци и анaлно поддатливи либерасти и да си направят ново.