Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Демокрациите трябва да се обединят срещу агресивната търговска политика на Китай

Ако те искат Пекин да престане, трябва да направят така, че цената на тази му политика да надвишава ползата

   1| 2    
6
 
4
 
13
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Съдейки по снимките ти, на определението "нищожно човече" отговаря с пълна сила, 165 сантиметрово никога несъбличало се за физическо същество с 2 пръста рамене и неуспешно опитващо да прикрие настъпилата плешивост.

Познавам добре такива, изпълнени с комплекси същества, като теб - в живота се умилкват и подмазват на висшестоящите си, но в нета се изявяват като клавиатурни нинджи.
Разбира се, това е само в нета, но в реалността пълниш гащите, ако някой се изкашля по-рязко до теб.

:)))
3
 
4
 
12
nobel до: khao
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Много ти благодаря, че така внимателно следиш всичките ми публикации. Ще си позволя едно малко уточнение. Даннните в сайтовете, които гледате са по цена, а не по количество. Всички китайски стоки са евтини, както всички знаем. Потърси някъде класация за количествата и ще видиш една доста по-различна картинка
3
 
4
 
11
khao до: nobel
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
не е истина просто... пак да ти кажем, и ние имаме интернет... китай даже не е в топ 5 по експорт! всичкото прасе дето го гледат е за тях!
отне ми 2 минути да го намеря в три различни сайта!
6
 
8
 
10
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 4 седмици
Хахахах - нищoжно човече, много ме забавляваш, когато напираш да слагаш някого на мястото му. Все едно някое чехълченце да се заканва на синия кит - нямаш на представа колко си комичен.

Интересно кой ще постави на мястото и държава, която произвежда всичко, хем защото решава самостоятелно от кого да купува нещо? Защо не определиха като "агресивна" търговската политика на Китай, когато се оказа, че само те произвеждат дори медицински маски?

Кой е забранил на останалите държави да произвеждат сами разни работи, вместо за по-лесно да ги внасят от Китай?
5
 
9
 
9
преди 4 седмици
Ного забавно е как една АМЕРИКАНСКА медия говори за "агресивна търговска политика". А това - да опитваш да заповядваш на една суверенна държава да купува газ от тебе на двойна цена, а не от когото тя си поиска това какво е? Забравих - това било ГРИЖА за сигурността на рекетирания, дето никой не го заплашва, освен тебе !!! Нито Financial Times, нито който и да е сащански наглец няма право да си товаря муцуната на тема търговска политика !!!
5
 
8
 
8
nobel до: zelka007
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Знаеш ли каква е приликата между времето преди 10-и ноември 89-а и сега. Приликата е, че и тогава и сега добрите новини неизменно започват с думата "ще" и вечно са в бъдеще време. За 30 години ние ни най малко не успяхме да се освободим от икономическата си зависимост от Русия. Някои неща станаха дори по-зле. Едно време петролната рафинерия беше наша - сега е тяхна. И въоръжението на армията ни е 98% руско. Газът всичкия е руски, както и горивото за ядрената централа. И кое от тези неща ще се промени следващите 3 или 4 години?
7
 
4
 
7
zelka007 до: ing5rov
преди 4 седмици
я кажи "слава"-та на колко часа е спряла ... веднъж ми донесоха 10 такива , 10 не работеха ... днес дъждовно , не става да се каляш и гледам раничко си седнал да ръсиш сентенции ... :)))
8
 
4
 
6
zelka007 до: nobel
преди 4 седмици
за руската газ си прав , скоро няма да купуваме , молекулите на свободата ще дойдат през интерконекторът ... :)))

като зависиш много от един голям купувач така се получава обикновенно , затова се диверсифицира износът ... и чайниците аут ... нещо като диверсификация на вносът на газ ... :)))
4
 
9
 
5
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 4 седмици
"Комунистчетата си повярваха ... "

Хаха... лапник , ти живееш още в 80те на миналия век ... е затуй не те взимат за платен трол , щото никога не знаеш колко е часа ... : )))
5
 
9
 
4
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Печетарите на хартия се изправят срещу производителя на всичко останало, кой ще победи???