Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Защо мразим богатите?

Делът на американците, които смятят, че те са станали такива заради повече предимства спрямо останалите е скочил от 42 на 65% само за две години

2
 
3
 
10
преди 2 дни
По принцип чак да мразят богатите е присъщо на най-големите неудачници, от които нищо не става защото не са намерили сили да се променят, за да бъдат богати.
Това няма нищо общо в България, страната на тарикатите лъжците, крадците, които дълбоко са убедени, че могат да забогатеят само и единствено ако са тарикати, лъжци и крадци. Затова са и такива, а не нещо друго.
0
 
6
 
9
studioaa до: mrynmryn
преди 2 дни
А какво става с "бившия" банкер Огнян Донев, който беше директор във очевадно източваната тогава държавна Общинска банка, която сега е в ръцете на съмнителния бизнесмен Христо Ковачки. Само има няма година-две след отписването на огромни заъдължения към банката на редица фирми нашият човек приватизира Софарма, едно от най-големите предприятия в целия фармацевтичен сектор у нас и се само, той придобива десетки аптеки на най-апетитните места в центъра на София за жълти стотинки. И не само това, Донев беше начело на КРИБ и беше обявен за най-богатия българин, не помня коя година беше. Аз нямам доказателства, но много интересно е, как кредитните досиета за длъжните в тази банка много удобно се скриха, за да не се търсят връзките между длъжниците и отпусналите кредитите "шефове" в банката, а Филчев, бивш главен прокурор разказва как костов му е пречил да разследва приватизацията и даже е въвел закон това да не се прави въобще... Явно Донев обаче е много удобен за властта и няма никакво даже разледване за действията му преди източването на банката като директор и за произхода на средствата, с които той е придобил Софарма, най-голямото предприятие в SOFIX и до днес...
4
 
2
 
8
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Зависи, ама кажи ти, нейков, сега взе ли си грантчето за тая публикация?
2
 
4
 
7
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Да си припомним и част от богатите в България - Цецо Василев (заповед за арест), Божков (заповед за арест), Баневи (в ареста), Арабаджиеви (в ареста), Илия Павлов (убит), Емил Кюлев (убит), Миню Стайков (в ареста), собсвениците на Монбат (в ареста). А тия дето са на свобода, Събеви, Ганчеви, Ковачевци и тн, постоянно водят дела срещу тях, я от държавата, я сътрудници. Та у българско, "богат" е синоним на "престъпник".
3
 
5
 
6
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Още е в ранен етап циреят, но набира гной и скоро ще се спука. На хората все повече им писва като гледат някое спортисче мултимилионер, артистче мултимилионер, кардашан си показва трътката - мултимилионер, спекулант на борсата - мултимилионер, политик - мултимилионер, лапач по държавни поръчки - мултимилионер, но пък бачкаш в завод, на строеж, на полето, учител, лекар и друг трудещ се - едва свързващ двата края. Малко са богаташите, направили състоянието си с иновативен бизнес и предприемачество, полезно за обществото. Няма да е далеч и времето, когато ще се въведе и ограничение в наследяването и даренията до определен лимит, защото е съвсем нечестно да се получи всичко наготово. Все пак е редно всеки да има равен старт
2
 
6
 
5
преди 2 дни
Всяка една група хора има причини да мрази "прогревните" неокомунисти, които често биват наричани глобалисти.
Най-бедните ги мразят защото заливат страната с нежелани имигранти и харчат народните пари да ги интегрират, също така толерират ромската престъпност срещу най-бедните и особено възсрастните българи заради митичните човешки права.
Средната класа най-много е набрала на прогресивните отп***д***ци, които некрекъснато унищожават дребния и средния бизнес с безумни регулации с цел защита природата, биоразнообразието, борба с измислените промени в климата.
Богатите ествествено са против вдигането на данъците както и срещу програмите за подпомагане и изхранване на Африка и Арабия както и срещу безкрайните регулации насочени с цел унищожаване на бизнес от всякакъв тип с изключение на банкерите спекуланти(то и дейвид рокфелер финансираше болшевиките, връзката между еврейските банкери и левичарите комунисти много от които са евреи не бива учудва никого)
Дори ромите имат предостатъчно причини да мразят прогресивните, защото безумните политики за интеграция ги държат в калта на гетото завинаги и настройват всички срещу техния етнос, а безкрайните орляци от нежелани бежанци от африка и арабия им вземат работата и препитанието.
Родителите имат всяка причина да мразят прогресивните, които съсипаха образованието с неокомунистически бръщолевеници за равенство между половете и антирасизъм и женска еманципация, а децата са по-неграмотни и неподготвени от всякога и са мнозинството са бъдещи аутсайдери и безработни...
Усещате ли накъде *** вятъра ей прогресивните? Нямате приятели никъде, само врагове, които са готови да ви разкъсат на малки парчета когато получат възможност. Не е лошо да се запознаете с това какво е станало с депутатите от 25-ото и 26-ото НС т.е как са свършили - защото много от вас, които сте живи, може да имате същата съдба...
2
 
6
 
4
преди 2 дни
Няма профилна снимка
неее бе, авторче платено... мразиме престъпниците и лъжците... просто двете множества ( богатите) често се припокриват напълно.
2
 
5
 
3
преди 2 дни
Трябва да мразим антифашистите, феминистите, лгбт активистите, зелените и останалата "прогресивна" пасмина от неокомунисти. Само ако знаете колко ви е набрал народа, колко много хора ви мразят безплатно, не знаете изобщо какво ви чака когато неизбежно паднете от власт... Ако се измъкнете живи и с риза на гърба ще сте щастливци...
1
 
9
 
2
преди 2 дни
Няма профилна снимка
От богати, до богати има разлика. У нашенско "богатите" са обикновено от "онуй" време или тия "светли" години между 90-та и 2000-та.
4
 
7
 
1
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Мразим богатите защото все някого трябва да мразим. В противен случай започваме да мразим себе си. А най-лесно е да мразиш тези, които са или на върха, или на дъното в социалната йерархия.