Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Ген. Мутафчийски: До април можем да ваксинираме над 100 хил. души

Справяме се с пандемията по-добре от очакваното, заболеваемостта е снижена над 60%, коментира председателят на НОЩ

   1| 2| 3| 4| 5    
0
 
3
 
46
преди 1 месец
До автора на статията: Званието "генерал", е ВИСШЕ ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ във ВС на Република България, каквото, доктор Мутафчийски НЕ носи. Вижте му пагоните, преди да пишете глупости.
0
 
3
 
45
dikens15 до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
https://www.zerohedge.com/covid-19/55-americans-have-died-following-covid-vaccination-norway-deaths-rise-29

In addition to the deaths, people have reported 96 life-threatening events following COVID-19 vaccinations, as well as 24 permanent disabilities, 225 hospitalizations, and 1,388 emergency room visits.


Който му се става опитна мишка да скача смело напред!!!
3
 
4
 
44
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вероятността да умреш от ковид2 е по- малка от отколкото да умреш или да се осакатиш с ваксината на файзер.
3
 
2
 
43
zelka007 до: ing5rov
преди 1 месец
разораха ли ти шведите в задния двор ... ?! бабалюга гърчъва ... :)))
4
 
2
 
42
ing5rov до: zelka007
преди 1 месец
а ти от позицията на каква ръсиш зловония нонстоп тука ... ходи се мушкай там и си затваряй дъртия плювалник !
8
 
5
 
41
zelka007 до: ing5rov
преди 1 месец
задържай ТКЗС-то в теб , на никой не му трябва твойто едноредово , ментално ограничено , недъгаво мнение ... гледай си козите и им чети на тех ... !!
10
 
4
 
40
zelka007 до: michaelis23
преди 1 месец
мише , оня дето бачкал в pfizer шефче преди 10 години що го броим ... ?! па и той не е имал общо с ваксини работа , нали го проверихме ... :))) ... единствено има значение , оня в усато дето е получил онова тежко автоимунно заболяване . там ще проверят какво е станало . нема го остават на произволът . това , че неговите роднини твърдят , че е бил здрав и му е немало нищо още нищо не означава . ще му направят аутопсия и ще изследват абсолютно всичко . може да е имал венерическо заболяване което да е криел и да е лекувал , може да е имал спин и да не е знаел , може да имал скрито имунно заболяване , за което не е знаел , може да е пиел нещо за отслабване , което е забранено по принцип за употреба и да е криел ... много неща могат да са . по принцип , здрав човек на 50г не би трябвало да има никакви реакции освен обичайните . там има нещо дето ще го открият и ще го запишат като забрана да се прилага в такива случаи . другите дето ги пускаш неща не са свързани с ваксината , в тов число и в португалия . виж онова в норвегия е по-специален случай , щото там здравните власти са ваксинирали много стари и болни хора на около 90г , и може да се направи връзка . не знаем нищо от какво са били лекувани , може да има обща генетична връзка някаква . ще проверят всичко , пълна аутопсия правят в момента на всички . вероятно ще я забранят за много възрастни и болни хора с много кратък хоризонт ( няколко месеца ) на живот пред тях . щото много други здрави хора на 90 и нагоре са ваксинирани и нищо им няма ...

мише , честотата на тежки реакции е около 11 на 1.000.000 ... което е зверски добър резултат ... и то тежките ракции дето са докладвани са напълно лечими състояния ... тъй че , запретвай ръкава смело , викай комшийката да ти държи ръката и да те гали и се ваксай ... :)))
6
 
7
 
39
преди 1 месец
Няма профилна снимка
...когато други страни, като юк, израел и пр. са вече ваксинирани масово, ние тогава ще започнем!
Зщото тука е "око да види, ръка да пипне" докато гледаме убива ли ваксината евреите и има ли много странични действия, ефективна ли и т.н. все умни въпроси, ще пропуснем убииствата на вируса по нашите земи...
Било е, така е и ще бъде ...така тук
4
 
9
 
38
ing5rov до: penman
преди 1 месец
"В моята болница ни поставиха първите дози на 28 декември, в понеделник ще са вторите. Имунизирахме се над 2/3 от персонала, т.е. над петстотин човека."

Такъв е малко да го напсуваш на майка !!!
5
 
9
 
37
michaelis23 до: mrynmryn
преди 1 месец
така специално попитах къде работи тази, а явно е лекарка защото работи ей там в Бургас. За името и него щи дам да видиме ние измислям ли си аз или на баба ви стоте пyтки лелини , ше ви еббa в нещастницитe .....

http://www.telk.info/p/blog-page_64.html
Контакти с НЕЛК и ТЕЛК
Националната експертна лекарска комисия:
Бул."Акад. Иван Гешов" № 15
Приемен ден: всеки вторник от 10-12 ч. в кабинета на директора на НЕЛК
Горещи телефони: 02/805 39 30; 805 39 40