Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Как кризата с предлагането на полупроводници ще промени бизнеса с чипове?

Отговорът на кризата със сигурност ще бъде глобален, смята Йонко Чуклев, заместник-председател на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация

0
 
6
 
3
Един Българин до: zelka007
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Това не са 128+ слойни ИС и не са ракетна технология. Т.к. имаме причилно наследство не е лошо да се цаним да го възобновим използвайки ситуацията за предпочитане с помощ от ЕС. Това е един шанс, който трябва да използваме ако имаме умни политици. Не виждам смисъл да се инвестира в едно и също и в Германия и във Франция , Италия и т.н. България има традиции, все още поизвежда някакъв вид специалисти, които може и да се доквалифицират ако се налага (макар че съмнявам все пак дизайнът не е в Китай няма да е у нас като за начало).
2
 
3
 
2
zelka007 до: dr.5rov
преди 3 седмици
първо да започнем да редим качествено паваж , без да се налага да се преподрежда след няколко години , пък тогава да мислим за нещо по-така ... :)))
2
 
5
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Добър анализ на ситуацията. Въпросът е дали ние можем да разширим нашето участие в тази дейност. Моят отговор е да. Но дали ще направим необходимото за да се случи това. Това не го знам.