Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Западът е изправен пред дилема в отношенията с Русия

Най-доброто, на което той може да се надява, е да ограничи Москва, докато някой нов не се появи в Кремъл

   1| 2    
0
 
0
 
16
econo_miss до: Dr. Vatnikov
преди 2 месеца
ХАхахаха, ти за 8те млн турци в Германия ли говориш, или за всички емигранти, суринамци, и всякакви чернокожи от Испания до .......?
3
 
1
 
15
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Кремълските шимпанзета, обитаващи 24/7 този сайт, се разскимтяха. Таварищи, откога чакате пустия му Запад да се разпадне и фалира? Дядовците ви умряха вече с тая мечта, а и вашия ред ще дойде, преди това ще разберете, че хората са си живели живота, а вие сте прекарали вашия в мизерия и закани. В пPoсcия доходите вече са на ниво Албания и Косово, ама вие си се плюнчете. И само да ви кажа, Китай ще отхапе парче от расийка много преди да си помисли да напада Запада, защото Запада е пазарът, откъдето Китай си изкарва парите, а расийка е просто една от многото бензиноколонки.
3
 
3
 
14
преди 2 месеца
Статията е тенденциозна и отдалеч си личи, откъде се плаща заплатата на автора.
6
 
4
 
13
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Явно трябва да поясня, че не влагам негативно отношение към татарите, както наричам и руснаците. Неприятно ми е че в руснаците е останал татарски дух, а не че са носители на татарски гени. А монголските гени в руснаците са както прабългарските в българите, срещат се в под 1% от населението. А татарския дух да унищожиш 20-30% от населението на земята за да бъдеш някой, наистина е атавистичен. По този начи обаче русия унищожи собственият си народ, но тяхна воля.
3
 
3
 
12
Стоян Петров до: kmilchev
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Начи, наясно съм със широката руска ...... душа. Гришо излиза със Лолито Османова, която е красавица, но не прилича на Анджелина. Бъркаш се с Благо Георгиев, който бе женен за Есмер Омерова която наистина прилича на Анджелина Джоли.
2
 
6
 
11
kmilchev до: Стоян Петров
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Само където нашият тенисист Гришо излиза с татарката-мюсюлманка Лолита Османова, която изглежда като Анджелина Джоли.
3
 
4
 
10
econo_miss до: Императорът
преди 2 месеца
Здравей Импе, частично съм съгласен. Познавам ги, ако можеха без да загубят прекалено много, да са го потопили. Просто не е сега момента. Трябва Китай още малко да се освести и света загубва САЩ като хегемон, ще си джиткат само в тихия океан, всичките им сили ще са там. За Русия остава - ЕС и Турция.
2
 
8
 
9
преди 2 месеца
САЩ го закъсват все повече и повече и затова дедичката Байдън им вдига данъците до нива, непознати дори по време на световните войни.Държавен дълг към днешна дата: 28 трилиона и 461 милиарда долараТова е 128.13% от БВП на САЩБюджетният им дефицит - реален, е 3 554109 777674 долара Търговският им дефиицит е 965 377 791 196 долараВ т. ч. към Китай 343 377 791 196 долараВ САЩ тази година е внесене суров петрол за 207 825 113 397 долараПълна драма и ако не искат съвсем да го оплескат като положение, е по-добре да си мълчат и да се помъчат да се възстановяват.Източник на числата: usdebtclock.orgЧетете момченца и тролчета.
2
 
6
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Все едно чета пропагандна статия от шейсетте години. Основава се на принципа "Една лъжа повторена 100 пъти става истина". Никаква познавателна и аналитична стойност. Но пък е в правилната политкоректна посока.
7
 
5
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Със или без нов цар в кремъл, русия yмира. За 2020 намаляха с над половин милион, през тази ще са повече. Наистина не е огромна трагедия, нещастието е там че руснаците се заменят от мюсюлмани. Нисичкият човек в кремъл осъзнава това и всячески се опитва да компенсира с агресия. няма да му се получи. Семейството микога не е било ценност за руснаците и вероятно няма да бъде. Това е един дълбоко сгрешен според мен народ, който не иска да се раздели с татарското си минало.PS За да не се покаже неприятната истина, при преброяване в русия не се отбелязва религиозна принадлежност.