Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Източният фланг на НАТО: хибридна война, мигранти и дезинформация

Военните стратези отдавна са на мнение, че в случай на война с НАТО руските войски може да се опитат да преминат от Беларус до Калининград, отрязвайки пътя по суша до трите прибалтийски държави

   1| 2    
1
 
3
 
11
julian12 до: michaelis23
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Цензурата я има и тук. Изтриха ми коментара, че де л та вар иа нта е по-безвреден от сезонен грип. Това британско изследване, но това не пречи на главочите от тиквестора да ми изрият коментара.
0
 
4
 
10
преди 2 месеца
а на западния фланг на НАТО фалшифициране на избори и налагане на тотална дикитатура с цензура пред която и Пинко в С.Корея неспира да се чуди ...
0
 
5
 
9
Mavi Goz до: zelka007
преди 2 месеца
Последните сблъсъци на натовски военни с расийски военни си ги извадил нейде из дълбините на джънк-нета или на собственото си дебело черво. То и дедо Коледа влиза при тебе през комина на Коледа, нале? ;) Последните реални сблъсъци на натовски военни с реален противник беха в Афганистан и в момента цел свет гледа на живо резултата. А реалният противник у Афганистан нема ни танкове, ни ракети, ни самолети.. Но сички сме сигурни, че НАТО силно ше заякне, като го оглави жена. Спряганата за тая работа АКК бързо изправи германската армия на крака след секциото на гинеколожката и сега се очаква и НАТО да оправи ;)
3
 
1
 
8
korn до: doba
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ако имаше представа за какво говориш, щеше да знаеш че Крим преди войната си беше руска база и никой от НАТО не си е правил плановете да напада една от най големите руски бази, защото това е ядрена война. Крим никога не е бил ключов. Но ти не знаеш,просто повтаряш това което са ти заповядали и подали като информация. Ти не търсиш информация, не се интерисуваш, не четеш, просто се изказваш, подтикнат най вече от инстинкт, тъй като се оприличаваш като азиатец, не бял европейски християнин. Нещо като селянина който като чуе чалга и нещо в него потръпва и той зяпава опростени текстове които олицитворяват неговия свят.
2
 
4
 
7
doba до: korn
преди 2 месеца
корн, Крим беше ключов в случая(засега) и Россия си го взе. И показа какво ще се случи със следващите непослушници.
3
 
1
 
6
ing5rov до: korn
преди 2 месеца
мхм , ако НАТО споделя твоето мнение , досега нямаше да го има ... : )))
5
 
2
 
5
korn до: Императорът
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Русия не можа да се справи с Турция, която и свали самолета и застреля посланника, ти ми разправяш че щяла да победи НАТО. Ако е възможна открита война НАТО ще смачка Русия като мравка. Съотношението-численост на армията, бойна техника и пари е 100 към 1 в полза на НАТО. Само Китай може да бъде няква конкуренция на НАТО.
3
 
3
 
4
zelka007 до: Императорът
преди 2 месеца
хах ... импе , внимавай , нищо че е лято , не лягай на включен климатик , че изстива ти главата и глей какви почваш да ги пишеш ... последните известни сблъсъци на натовски военни с рассийски из сирия и либия други неща показват ... :)))
3
 
6
 
3
преди 2 месеца
"Военните стратези отдавна са на мнение, че в случай на война с НАТО руските войски може да се опитат да преминат от Беларус до Калининград"Няма да се ОПИТВАТ. Просто ще минат, откъдето си искат... и никой не може да ги спре - не и палячовските армии на НАТО/ОТАН.Наскоро поляците - дето уж са най-нахъсани - си направиха учение - отчасти на живо, отчасти компютърно симулирано. Е, дори на учение, руската армия влезе във Варшава след няма и 48 часа. След полша е Германия - дето немската армия ходеше на учение с дръжки то метли, вместо пушки.
3
 
4
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Пълни глупости. Челен сблъсък между НАТО и Русия е невъзможен. Украйна не беше част нито от НАТО, нито от Евроазийския съюз. Изпълнението на Путин в Украйна беше грешка, която облагодетелства най вече САЩ. Тъпия полицай ако беше слушал Меркел, щеше да си спести много проблеми.