Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

НАТО: Направихме най-доброто, което можем, в Кабул

С чиста съвест сме, тъй като с наличното направихме най-доброто при тези условия, заяви високопоставен цивилен представител на Алианса за Афганистан

0
 
1
 
8
khao до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
абсолютно сериозен съм... незнам къде си ги виждал тия, но аз рядко съм виждал интегрирани мюсолмани на Запад, да не кажа никога.. никой не се занимава да ги интегрира, мой ... сигурен ли си че тоя е бил интегриран?
1
 
0
 
7
khao до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
даже и това не са научили ;) моите приятели които се прецакаха с казармата единственото което научиха беше текста на всички фолк хитове ... наизуст!
2
 
3
 
6
korn до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Лесно? Сериозно ли говориш. Аз познавам мюсулмани от тези краища на света които живеят в Европа от години и мога да ти кажа, че дорри тези които са интегрирани пак си остават Алах Акбаровци по душа. А тези там, живеещи в сърцето на мрака и Ислям да ги цивилизоваш е почти невъзможно. Може би не си чел достатъчно по темата, но от НАТО се опитаха да ги цивилизоват, отвориха училища, наляха пари, учиха ги на цивилизация, ред и закон. Опитха са да избият Алах от главите им, учеха ги, че жената не е крава която пребиваш с камъни на площада и постигнаха нещо, но дотам. Дори китайците, които не обесняваят демократично, ами направо ги вкарват в лагери за обучение, не могат да ги променят.
2
 
1
 
5
mrynmryn до: khao
преди 1 месец
Няма профилна снимка
У нас, по-старите претендират за това, основно, че се научили как да си оправят леглото, за щастие аз се разминах с тоя коптор, наречен казарма.
3
 
1
 
4
khao до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
лесно, ако това ти е целта... само че те не им обясняваха, ами им въоръжаваха армията... На всякъде чета колко самолета и хъмвита са им дали и колко пара са потрошили за армията им и никъде не прочетох колко училища са построили!... е ако ми покажеш някой поумнял докато е в армията носещ оръжие, ще спечелиш Нобелова награда !
4
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Опитахме, но как да обесниш например на един алах акбаровец, че жените, нашите, майки, дъщери и сестри са хора и не трябва да бъдат третирани като животни? Как да обесниш на тази *** че няма Алах и че той е свободен да изгради един свят разчитащ на своя ум. Прасето иска да си живее в *** и това е. Да се оправят Русия и Китай с прекрасните си съседи талибани.
3
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-добре, ако не сте били уверени не е трябвало да се пробвате точно пък там. Получи се класика по Черномирдин - "Хотели как лучше, а получилось как всегда!"
5
 
8
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Наистина ли НАТО коментира толкова ведро и успешно действията си в Афганистан? Светът се побърка тотално.