Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Даряването на ваксини скара здравния министър и ГЕРБ в парламента

Стойчо Кацаров и депутати от ГЕРБ спориха за това чия е отговорността България да е на последно място по ваксинирани срещу коронавируса

0
 
1
 
5
mrynmryn до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И само да добавя, как да убедиш някого да се ваксинира, като ти дори не може да ги накараш да отидат да гласуват, дори само за да ти кажат, че си духач.
0
 
0
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Отговорността е за всеки от нас. Все едно да кажеш, че ниските продажби на хляб, били заради махараджата, щото той не задължил населението да го купува (пряко или не). Ваксини има, а това, че сме дарили, голяма работа, себестойността им дори няма 1млн, защото част от тях се покрива от ЕС. Има къде по-сериозни теми напоследък от едни дарени ваксини и парламента си прави някакъв умрял ПР преди ПОРЕДНИТЕ избори, които между другото, струват в пъти повече от 200к ваксини, при сравнително еднакви резултати.
1
 
2
 
3
преди 1 месец
На медиците се плащаше повече за процедурата по поставяне отколкото струва самата ваксина. Отделно за транспорт и логистика, съхранение - общо пет пъти.
4
 
1
 
2
Dr. Vatnikov до: julian12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Само първата част от казаното от теб е вярно. Да, сами сме си виновни, защото глямата част от нас сме *** овчо стадо от необразовани, но устати бай-га.ньовци, като тебе, които слушат други подобни! Да, ония "бедни" и "гадни" държавички, като Австралия, Нова Зеландия, Израел, ОАЕ, САЩ, Канада, Герания и бялата част на ЕС, Япония и тн. , - те не са умни, според теб, нали Га.ньо ??!
1
 
4
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Вината е, че българите са умни в това отношение.