Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

САЩ се нуждаят от по-висока, по-дълготрайна инфлация

По-високият темп на инфлацията и съответно по-бързият растеж на заплащането наистина може да бъде нетен позитив за икономиката

2
 
4
 
4
nkavrakov1982 до: Боян
преди 1 месец
Нуждаем се от мъртви централни банкери.Изреждам ги поименно 1.Кристин Лагард,2.Джером Пауъл,3.Андрю Бейли....сега да си представим че дори само един от тях бъде брутално разстрелян от човек който е бил разорен от инфлацията,повярвай ми всичко ще си дойде на мястото,парите ще започнат да имат цена,но затова за съжаление вече е нужно да се пролее кръв.
0
 
6
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Промиването на мозъци трябва да продължи всеки ден, всеки час. Много ми е интерестно за кого е полезна инфлацията? Това е като в хазарта единствения, който печели е тоя който го организира, в случая единствения който печели от инфлацията е тоя, който създава парите.
1
 
5
 
2
0pk
преди 1 месец
Сега подгряват за резкия ценови удар, един вид баламите да не се шашкат - инфлацията е необходима :D
0
 
6
 
1
преди 1 месец
Ифлацията е добра,когато не е шокова,и когато стабилно във времето е подплатена от по-висока производителност.Да надуваш изкуствено инфлацията,затваряйки хората по домовете им ,и докато те са затворени да счупиш веригите на стоки и услуги,така да унищожиш предлагането на практика и докарвайки шокова инфлация няма да доведе до нищо добро за всички.В този аспект правителствата и Централните банки са канцерогенни за обществата си.