Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Лекарите в Русия са отчаяни от малкия брой ваксинирани

Смъртността в страната е рекордна, но изглежда дори това не плаши хората, които все още не са се уминизирали

   1| 2    
0
 
0
 
14
khao до: onezero
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Една евтина здравна застраховка дето да покрива скъпоструващи злополуки ми е напълно достатъчна. ----- нобелова награда по икономика за теб!
0
 
0
 
13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не съм вярвал че ще може да има ситуация в коята да сложа плюс на малллоумници като дядата и мишето! ... но всяко нещо с времето си!
2
 
2
 
12
markov до: Solar Power
преди 1 месец
Само едан поправка населението на Русия е поне 146 милиона , ако преброим Донбас и Луганск които също масово си вадят Руски паспорти са над 150 милиона....
2
 
3
 
11
onezero до: Venislav
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Аз съм за, ако ми върнат данъците и осигуровките няма да припаря до търговските дружества. Кромида в много тежка форма си го изкарах вкъщи, даже близките ми не разбраха. Една евтина здравна застраховка дето да покрива скъпоструващи злополуки ми е напълно достатъчна.
2
 
3
 
10
onezero до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Така е, всички знаем, че ваксинирате в САЩ умират от гъша ***, затова не ги хваща ковид статистиката
3
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ако чета данните правилно за Бг. Масово неваксинираните се разболяват и умират.Тоест ваксинирания няма проблем и големия проблем е с болниците (за които всички са платили с данъците си). Добре ако това е въпроса, връщат данъците на всеки антиваксър и му се забранява достъп до държавни болници ако иска да се лекува на частно - проблема е решен. Болницните ще имат места, и оставаш свободния избор при хората
3
 
3
 
8
Solar Power до: Solar Power
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Всички числа съм ги извадил от линка който самия ти ми даде :) Няма конспирация. Просто числа публични всеки може да ги вземе и да провери..... Ако искаш може да вземеш и Ирландия която има 5 милиона население много близко до нашето и да сравниш колко починали имат и колко имаме ние :) На седмица умират по около 40 човека средно. Като го разделиш на 7 се получават по 5-6 човека на ден. Последно имаха ваксинация малко над 92%. Това са числата пичове. Сега може да се конспирирате на воля.... как тези 92% били чипирани от Били Бой, Мъск ще ги управлява през сателитите, на 66-тия ден ще развият свръх сили, а на 666-тия ден Сатаната ще ги прибере в ада и всякакви подобни глупости :)
3
 
3
 
7
Solar Power до: d333
преди 1 месец
Няма профилна снимка
САЩ - население 329 милиона, починали 21.10.2021 - 1428 човека, България - население 6.5 милиона, починали 21.10.2021 - 120 човека. Съотношението на населението е 500 пъти по голямо. Сега вземаш 1428 човека и ги разделяш на 500 и получаваш 3 човека. Тоест да ти го преведа :) Ако в България имаме ваксинация на 66% и здравните грижи които се полагат на човек са такива каквито са в САЩ то в момента трябва да умират по 3 човека на ден. Къде са 120 къде са 3 ? Сега има ли смисъл да ти смятам и Русия ? Русия също е по добре от България. 1000 умрели на 120 милиона население... спрямо 120 на 6.5 милиона :) Извод: колкото повече ваксинирани, то толкова по малко хора ще умрат.
1
 
4
 
6
преди 1 месец
това са хора които са отивали само по балтон т.е. без нищо срещу картечниците на немците, а тия тука преписали, че "не се били плашели" .... Каи чесно ама верно ли не се плашели ? ... :))
2
 
3
 
5
ing5rov до: korn
преди 1 месец
дреме ми на компаса , кочан ...