Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

България ще се превърне в транзитен център на ток от Турция?

ЕСО ще инвестира над 1,7 млрд. лева в преносната мрежа до 2030 г., сочи Десетгодишният план за развитие на системния оператор

0
 
1
 
3
преди 1 месец
Поправило се Делянчето.Браво.Като има грешка има и прошка.2.4 гвт вече звучи по добре...
2
 
3
 
2
преди 1 месец
Хаха . . . Пълен игнор на статията от енергийните шебеци тука . Малко грозна рекапитулация след 30 години реформи и членство в евроатлантическото семейство - преди 30 години Турция светеше с български ток и получаваше газ от България. Сега е обратното. Преди 30 години България изнасяше стомани, цимент, тухли и всякакви строителни материали и промишлени стоки за Турция, а сега всичко това се внася от Турция. България хранеше целия соц-лагер с плодове и зеленчуци, а същите с най-високо качество се търсеха и на запад, а сега българите рупат турски. България беше най-големият и качествен производител на кожени изделия в Европа, а сега българите носят турски кожени якета и обувки, а мега-заводът Кожарска промишленост на Гара Искър е руина. За текстил и трикотаж да не отваряме дума! Ще купуваме и транспортираме турски ток от същите реактори, които ръждясват в Белене - това ако не е илюстрация какво могат да направят импотентни ***, подали за дник и шепа в западна посока. Хубава статия да помълчиме за Бог да прости държавата . . .
0
 
3
 
1
преди 1 месец
Брех.Делянче , ти уби коча бе душко...2.4 теравата ВЕИ???2400 гигавата?Лелеййй.тва повече от цялата инсталирана генерираща мощност на енергийната система на Китай бе.(2.2 теравата към края на 2020 год.)