Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

"Продължаваме промяната" планира България да остане ядрена държава

Независима оценка ще даде отговор къде и кога ще бъде най-изгодно да бъдат изградени нови ядрени мощности

3
 
2
 
5
fon
преди 1 месец
Токът от нови АЕЦ е изключително скъп, а не евтин. Тия дискутиращите да научат първо това. И викнали Р.Овч. който бе осъден, макар и условно въпреки целия си гръб, но си остава доказан престъпник.
3
 
1
 
4
ing5rov до: zelka007
преди 1 месец
ми едно време май имаше пари ... училища се строяха и детски градини ... някъде да е построено училище през благодатта ЕС ...?!
4
 
1
 
3
преди 1 месец
ххаххаа ... безплатен ток ... хаххаа ... ядрена централа ... хаххаа ... започна се ... форумните енергетици се сцепиха за два въглищни блока , че работиха на нормална цена каквато е по света че и отдолу , сметай какво ще стане с безплатния и ефффтин ядрен ток ... :))) ... и това в държавата , в която няма пари за полицейски коли , ами чакаме помощи от ЕС за да си ги купим , в държавата в която няма пари дори за смяна на дограмите на училищата , ами чакаме помощи от ЕС за да си ги сменим ... хаха ... та ние ремонтите на градинките правим с пари от ЕС ... :))) ... ядрена централа ...
2
 
3
 
2
Solar Power до: Един Българин
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Освен това и средно образование. Или по добре ако имаш средно помощ Х 2, ако имаш висше помощ Х 3
0
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не е добре да се дава безплатна енергия макар и на бедни семейства. По-скоро някакво приспадане от данъци е по-подходяща мярка макар и местни и само ако децата им посещават редовно училище и ако имат до 3 деца. Така ще се стимулират изрядните платци и разумните родители. За болници, училища и т.н. ще е сложно, защото за ЕК това ще е стъпка назад. Друг е въпросът без ограничаване на износа как би било постижимо това.