Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Предлагат се повече средства за майчинство и по-висока минимална заплата

Служебният кабинет ще внесе предложение за Бюджет 2022, съобщи финансовият министър Валери Белчев

0
 
0
 
9
evlogi до: zelka007
преди 1 месец
Минималната не е особен проблем.По -лошото е,че се иска увеличаването на МОД.А нали уж 8 млрд които се крадат, ще ги спираме?25% да ги спрат, това са 2 млрд, далеч повече от тия 200 млн,които пресмятат че щели да получат с повишаването на МОД.Явно или смятат че няма да могат или не смятат да ги спират тези течове..
1
 
0
 
8
evlogi до: Invcom
преди 1 месец
Напълно се сещам, но проблемът е ,че и те имат по един глас, колкото и тези с мисъл на искърско ***..и вторите са много повече от първите...
1
 
0
 
7
преди 1 месец
хе ... какъв е проблемът да са осигуровките не в/у 650 както е сега , а в/у 710 ... ?! ... виж , майчинските е напълно безсмислено да се увеличават ... не те ще стабилизират раждаемостта . *** с тех и без тех пак ще се плодят като винени мушици ... на друго място е заровено кучето ...
0
 
2
 
6
Invcom до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
То това е ясно, ама нали се сещаш че хората които вземат над МОД взимат защото са умни не защото са глупави ... Мартин Димитров го каза много ясно има си ЛЕГАЛНИ начини тия дето сега плащаме като балами осигуровки и данъци да спрем да ги плащаме и тогава политиците ще ми вземат ***.
1
 
1
 
5
evlogi до: Invcom
преди 1 месец
За теб не е нормално, ама за политиците е.Колко електорални единици вземат над МОД?няколко процента най-вероятно...От гледна точка на де***билите,които ни управляват, това е изцяло печеливш ход.
1
 
2
 
4
mrynmryn до: Invcom
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И аз това им се чудя, вместо да накарат всички да се осигуряват на реалните пари, бъхтят по тия, дето го правим. Нищо чудно, че електората на бесепету е на умирачка, половината още помнят "онуЙ времИ".
1
 
4
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Майчинските и детските надбавки трябва да бъдат увеличени само за майки с поне средно образование. За 3 и повече деца висше образование. Трябва да се инвестира в отглеждане на качествен "мат'рял"!
0
 
5
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Увеличаването на Максималния осигурителен доход е изключително сериозна грешка и се надявам ПП да не паднат в капана на БСП. Тази мярка не само, че няма да помогне за изсвелтняване на икономиката а точно обратното. Това е най-грешната лява мярка която можеше да предложат... Не е нормално да удряме по най-успешната част от икономиката си в опит да напълним кофа без дъно
0
 
7
 
1
преди 1 месец
Егати тъпите комунисти - мислят само за пенсионерите, а за нас, тези, дето ги изкарваме тези пенсии? Ще ни вдигнат максималния праг на осигуряване, шри положение че се запазват същите услуги със същото ниско качество и на опашката чакаш заедно с тези, дето се осигуряват на минимума. Аман от уравновиловки и комунизъм - 500 лева минимална пенсия е безумие, което може да доведе само до Виденова зима. Вече ме е срам, че гласувах за ПП!