Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Европа трябва да осъзнае цената на приемането на големи центрове за данни

В същото време компаниите трябва да бъдат по-прозрачни в заявленията си за планиране

2
 
2
 
4
Valentin13 до: Valentin13
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не харесват думата - б.о.к.лук
2
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
а кому е нужно всичко това? наема ли се някой да оцени огромната информация, която излиза ежесекундно в нета, колко от нея някой все пак чете и ползва. инфирмационния *** се увеличава лавинообразно, говорят за пушеци, цеодвета, а за информационния *** никой не говори. и строят още и още облаци и дейта центрове.тази *** машина, гълтаща пари и бълваща *** трябва някой да я спре.
2
 
6
 
2
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
хаха ... а къде да ги позиционират бре импе ... ?! ... в рассията , дето не се знае на кремълските царедворци какво ще им хрумне утре и да национализират или пък некой пиян вaтник нема да мине да изпочупи техниката ... ?! ... или в африка дето има недостиг на всичко , от акъл до енергия и материали ... ?! ... и откъде ти хрумва постоянно да пишеш за недостиг на енергия в Европа , където има свръх излишък по принцип от капацитет за производство ... тук цените са реални , почти не остана субсидирано производство освен ядрените и въглищните централи , ама скоро и това отива в историята ... !!
5
 
2
 
1
преди 1 месец
Кой, освен луд, ще базира такъв бизнес на континента, заплашен да се върне в средновековието, поради хроническа липса на енергия? Момчето с ръбестата глава пак стъпи накриво.