Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Лагард: Всички масово подценихме възстановяването и инфлацията

Покачването на цените в еврозоната ще забави своя ход през 2022 г., но тези перспективи подлежат на промяна, призна председателят на ЕЦБ

   1| 2    
1
 
2
 
11
преди 3 месеца
Сега съответните органи на европейска власт ползват грешна теза за основна същина на инфлацията. С този подход е невъзможен траен успех срещу повишение на цени в еврозоната. Сегашният неправилен метод за емитиране на евра е водещата причина за инфлация в еврозоната. Европейското стопанство е поразено от паричната грешка. Европейската централна банка няма капацитет за устойчиво прекратяване на инфлация. Запазването на злокобната европейска парична политика завишава щетите. Защо се запазва водещата причина за инфлация в еврозоната? Постижимо е устойчиво развитие. Премахването на съдбовната европейска парична грешка зависи от волята на европейската власт.
0
 
7
 
10
khao до: ПИЧ
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
поправка... повечето политици в ЕС, НЕ са избрани от народите!
1
 
10
 
9
преди 3 месеца
Ако добави и мерките по Зелената сделка ще е пълна изненадата й
0
 
11
 
8
преди 3 месеца
И тази женица е едно недоразумение, как стъпи на този пост, а преди това беше шеф на МВФ (като наша Кристлинка). Ама те и повечето политици в ЕС са избрани недоразумения. Умеят да залъжат народите и всъщност схемата е такава , че са се откъснали от народите и живеят в своя свят. Както казваше Баце(в неговия апогей) и едно магаре да вържа, хората ще го изберат (ставаше дума за кмет на София).
0
 
11
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
и тая е като половината български народ, работи това което не е учила .... нема работа по специалноста ми, баце ! хахаха!
0
 
12
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Хаха - "страдали твърде дълго от твърде ниска инфлация". Не съм страдал изобщо! Ако бяха истински икономисти, щяха да си отворят учебниците и да прочетат че печатането на пари води до инфлация. А не сега да се правят на изнанадани.И след като са получили "урок по скромност", в какво ще се изрази той?
1
 
9
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Лагард: Всички масово подценихме възстановяването и инфлацията Говори от свое име, нагла жено. Едва ли си толкова проста, за да си подценила нещо. По-скоро точно това целяхте и целите. Най-малкото, защото дори когато си признавате за инфлацията, нищо не правите за да я озаптите.
0
 
10
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Мадам Лагард от конюшнята няма икономическо образование, така че няма как да очакваме да има реални представи за справяне с икономически ситуации. Второ, разбира се, казва, че всички масово са подценили възстановяването и инфлацията. Е естествено няма да излезе да си признае, че е неграмотна, а ще изкара и другите такива. Тая година ще е много интересна, но лошото е, че на чело остават въшки като лагард, които да решават един проблем, чрез създаването на друго по - голям проблем. А това с прекалено ниската инфлация, която уж сме имали, е като да кажеш на алкохолик, че пие прекалено малко.
5
 
5
 
3
дядя Вова до: oio
преди 3 месеца
Ура другари! Преизпълнихме петилетния план!
0
 
9
 
2
преди 3 месеца
Нужно е да се съберат едни 20000 30000 човека пред сградата на банката за да може да и се дадат насоки дали инфлацията е временна защото Лагард е в зоната си на комфорт и трудно взима решения,за тези важни неща.