Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

България може да изгони руския посланик до края на деня

Страната може да реагира и при пълно спиране на доставките на природен газ от Русия, уверява вицепремиерът и финансов министър Асен Василев

4
 
1
 
6
преди 2 месеца
Прогонването на чужд посланик може да се третира като акт на война от ответната страна, респективно провокиране на агресивни действия от наша гледна точка. Следователно тази престъпна инициатива може и трябва да се разглежда като ПРЕДАТЕЛСТВО по Чл. 98. Прокуратурата трябва да се самосезира и всички *** от ДБ да бъдат арестувани незабавно !!! Само да напомня, че дори през ВСВ, когато сме на страната на Хитлер, НЕ сме прекъсвали дипломатически отношения със СССР !!! Като сме толкова чувствителни - да попитам - защо не изгоним УКPOПСКИЯТ ПОСЛАНИК - който нагло се намесва във вътрешните ни работи, опитва се да ни забърка във война, набира наемници измежду българските граждани, че и ни заповядва да прекръщаваме български улици и булеварди !!! Или след козешкото посолство, сега трябва да изпълняваме заповеди и от укpoпското?
1
 
2
 
5
khao до: evlogi
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
и ще пратят друг, подобен! ... лично аз незнам ква файда има от това гонене, освен че пращаш сигнал, който така ии иначе никой не го слуша!
2
 
6
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Подготвени... Май единствено да изпълнят разни стратегически цели свързани с Македония, преустановяването на дипломатически отношения с Русия и в промеждутъка да се настанят различни парашутисти на сладки позиции. Е, честита ви промяна, другари и другарки. А в края на деня и на децата е ясно, че сме в предизборна обстановка.
4
 
2
 
3
преди 2 месеца
А дано.Тоз дъ.рт бу.хал отдавна трябваше да го няма тук.
6
 
6
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
А може и правителството да падне също до края на деня
5
 
5
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
" Ние сме подготвени за ембарго на руските енергийни доставки, заяви още Василев. " Като сте подготвени, защо цената на дизела е 3 лева бе ***!?!?