Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

"Алтерко" учредява дъщерно дружество в Германия

Така дружеството иска да оптимизира дистрибуцията, логистиката и обслужването на потребителите, както и развитието на търговската мрежа в страната

"Алтерко" учредява дъщерно дружество в Германия

Снимка: Алтерко АД

Съветът на директорите на „Алтерко“ АД е взел решение да учреди дъщерна компания в Германия - Allterco Europe GmbH, съобщават от компанията чрез сайта x3news.com.

Германското дружество ще има седалище и адрес на управление в гр. Мюнхен, Германия, и капитал в размер на 500 хил. евро, 100% собственост на „Алтерко“ АД.

За управители на дружеството са избрани Волфганг Кирш, който разполага със значителен управленски опит в сферата на търговията с потребителска електроника в Европа, придобит в някои от най-големите европейски търговски вериги за техника, и Мирче Атанасовски, дългогодишен търговски директор в холдинга.

Регистрацията на дъщерно дружество в Германия, където е един от основните европейски пазари на IoT устройствата с марка Shelly, има за цел оптимизация на дистрибуцията, логистиката и обслужването на потребителите, както и развитието на търговската мрежа в страната и затвърждаване позициите на бранда, посочват от „Алтерко“.

Новото дружество подлежи на регистрация съгласно германското законодателство.

По статията работиха: Миглена Иванова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
"Трейс" преодолява загубата от края на полугодието, но приходите забавят ръста