IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

80% от туристите по Добруджанското Черноморие на Великден ще са румънци

Все още могат да се намерят пакети за великденските празници

10:19 | 30.03.16 г.
80% от туристите по Добруджанското Черноморие на Великден ще са румънци

За предстоящите Великденски празници основните туристи по Добруджанското Черноморие ще са по традиция румънци - 80 на сто, като голяма част от тях всъщност резервират за Гергьовден, тъй като в северната ни съседка денят е официален празник, съобщава в днешния си брой в. „Стандарт“. 

Все още могат да се намерят пакети за великденските празници, като двудневните са на цени от 100 лв. за човек, а тридневните - 200 лв., информира  Димитър Димитров - председател на регионалната браншова структура на БХРА за Североизточна България.

В тези цени бизнесът предлага на гостите си екстри според своята категория - спа и уелнес процедури, безплатно ползване на басейни, някои от обектите предлагат пълен all inclusive, други имат празнични вечери.

Ръст на туристи от Германия, Русия, Полша и Чехия се очаква да има през лятото и по Варненското крайбрежие и курортите около морската столица, според собственици и управители на хотели.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:19 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още