Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Офис сградата ТАО в София посрещна първия си наемател

Средните наемни нива, на които се отдават площите в сградата на столичния булевард Тодор Александров, са между 10 и 12 евро на кв. м месечно

Офис сградата ТАО в София посрещна първия си наемател

Офис сградата TAO. Снимка: Erste Group Immorent Bulgaria EOOD

Офис сградата „Тодор Александров Офиси“ (ТАО), чието строителство стартира преди две години, посрещна първия си наемател, съобщиха за Investor.bg от компанията инвеститор Erste Group Immorent Bulgaria EOOD.

Сградата, която получи разрешително за ползване в края на май, е подписала договор с компанията за разработка на онлайн игри Cayetano. Според споразумението компанията ще наеме 1100 кв. м и ще влезе в новия си офис в края на август.

Сградата разполага с близо 6500 кв. м офиси, разположени на 10 нива, както и три подземни нива със 72 паркоместа. На приземния етаж ще има търговски обекти, рецепция и обслужващи помещения.

Още по темата
За Investor.bg. oт компанията уточниха, че средните наемни нива, на които се отдават площите в ТАО, са между 10 и 12 евро на кв. м на месец. В началото на проекта през 2010 г. от Immorent бяха казали, че планират инвестицията да достигне 13 млн. евро.

У нас компанията развива дейност от близо 10 години с основна дейност предоставяне на финансов лизинг и развитие на недвижими имоти. Досега тя е отпуснала финансиране на над 70 компании от логистичния сектор, недвижими имоти, хотели, машини и индустриално оборудване, транспортни средства и др.

 

По статията работиха: Ангел Милев, автор Ангел Милев, редактор Петър Нейков

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Природни рецепти за комфорт, ефективност и дълготрайност