IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обучителният пакет, който трябва да притежавате, за да сте по-добър инвеститор

Новият обучителен пакет 2018 на Admiral Markets предлага разнообразни търговски техники и стратегии, инструменти и функции

08:27 | 18.06.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Admiral Markets</p>

Снимка: Admiral Markets

Малко неща, свързани с онлайн търговията и инвестициите на финансовите пазари, са нови и вълнуващи в наши дни.Това с пълна сила важи и по отношение на обученията, свързани с тази сфера.

Може би ще Ви е изключително трудно да откриете нещо, което да се превърне в ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЧЕТИВО за Вашата библиотека и колекция от ценни обучителни материали.

Има обачe нещо, което дава както на начинаещите, така и на опитните трейдъри в България перспективата, от която се нуждаят, за да увеличат печалбите си: съвсем новият обучителен пакет 2018 на Admrial Markets.



За съжаление в една непрестанно развиваща се област рядко се открива нещо толкова полезно и вечно, колкото обучителният пакет за финансовите пазари 2018 г. Почти всички така наречени онлайн курсове и материали са:

·     Прекалено повърхностни да Ви дадат практическите умения нужни за търговия;
·     Твърде сложни и подробни, за да предоставят, стъпка по стъпка ръководство, за действително създаване и прилагане на успешна методология за търговия;
·     Прекалено фокусирани върху обичайните методи за търговия, които са твърде рискови, сложни и отнемат много време, за да могат да се използват успешно от повечето хора.

„Този обучителен пакет Ви предлага разнообразни търговски техники и стратегии, инструменти и функции, за да намалите риска и увеличите възвръщаемостта си както като консервативен краткосрочен трейдър, така и като по-пасивен дългосрочен инвеститор, търсещ експозиция в различни класове активи", казва изпълнителният директор на Admiral Markets UK клон България Димитър Цонев.

„За разлика от други онлайн материали, той разполага с точния баланс между практическа информация и методи за търговия, които да използвате, без да Ви натоварва с твърде много или неправилна информация. Пакетът осигурява най-краткия път към действителния успех, веднага щом обстоятелствата Ви позволят; или в най-лошия случай - да избегнете грешките и загубите, които изцеждат вашите пари и увереност, преди да имате достатъчно време да откриете пътя си към успеха", казва Цонев.

Това е един източник, който ще Ви отведе стъпка по стъпка директно от невежеството относно финансовите пазари до компетентността, необходима за извличането на печалби от тях, като:  

·     За начинаещ трейдър: използването на по-безопасни, по-интелигентни техники и инструменти, които ще Ви позволят да оцелеете в учебния период и да запазите по-голямата част от капитала и увереността си непокътнати, както и да имате по-големи шансове да станете печеливш по-скоро.

·     Опитен трейдър: използвайки напреднали автоматизирани функции и инструменти от висок клас, които ще ви дадат предимство пред останалите трейдъри и инвеститори.

Ако наистина искате да успеете на финансовите пазари, просто се нуждаете от правилните насоки към стила на търговия и инструментите, които най-добре Ви подхождат.

И накрая, обучителният финансов пакет е предназначен за разумни възрастни, които се интересуват от печалби, а не от хазарт, както и за краткосрочни трейдъри, и дългосрочни инвеститори. Пакетът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за всеки информиран инвеститор или трейдър и заслужава да се превърне в „Библията на финансовите пазари”.

Прочетете подробности на официалната страница на обучителния пакет в България и вижте как можете да получите 8 GB писалка с експертни съветници и пресонализирани индикатори, ексклузивно DVD с видео уроци от професионалисти и безплатни електронни книги. В допълнение ще получите и книгата на Клиф Вахтел – „Търгувай Форекс” в хартиен вариант. Целият безплатен обучителен пакет ще Ви бъде доставен напълно безплатно.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:02 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още