Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите?

Отговор ще даде второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria на 22 октомври от 14:30 часа

Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите?

Как пандемията даде стимул за ускорено развитие на биотехнологиите? Отговор на този и още интересни въпроси ще даде второто от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе на 22 октомври, от 14:30 часа.

Студиото може да проследите на  живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи.

Гост във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще бъде д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор на Amgen. Тя е бизнес лидер във фармацевтичната индустрия с повече от 20 години опит на българския пазар. От 2013 година Д-р Чемишанска е член на Борда на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), а през 2019 г. е избрана за Председател на УC на асоциацията. От 2011 г. е член на Борда на директорите на Американска Търговска Камара, а от 2015 до 2019 г. e неин президент. Д-р Красимира Чемишанска е почетен член на Съвета на Европейската бизнес общност и носител на  наградата „Златен печат за иновативен мениджмънт и социална отговорност“. През 2013 г. получава престижния Certificate of Appreciation на Министерството на търговията на САЩ за принос в развитието на двустранната търговия и  инвестиции в здравеопазването между САЩ и България.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria.

За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/.

Междувременно, по повод 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria предстои да обяви и нова специална кампания, с която още веднъж ще заяви силния си ангажимент към бизнес общността.

Генерален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“.
 

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Десислава Попова
Още по темата: Новини

Последни новини

Коментари ()


Още от Новини
IBM планира да съкрати 10 хил. работни места в Европа