IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв ще е предлаганият от Inbet бонус за спорт?

Спортните барове на бранда предлагат стартов бонус при регистрация и вероятно такъв ще има и в останалите платформи

14:34 | 08.05.22 г.
Автор - снимка
Създател
Какъв ще е предлаганият от Inbet бонус за спорт?

Съвсем скоро ще открием, че родното поле на букмейкърите в интернет ще се разшири с още един кандидат. Не трябва да се изненадваме, че повечето клиенти вече търсят информация за предлагания Inbet бонус за спорт, а и не само, но ако все още не сте чували за тази бетинг компания, нека обърнем малко внимание. Зад това име ще открием, че стоят редица игрални зали в големите градове на страната. По примера на много други брандове и този оператор се е насочил към онлайн пространството, предоставяйки същия професионализъм.

Докато очакваме получаването на лиценз, който още не е обявен, трябва да обърнем внимание и с какво ще се впечатлят феновете. На първо място не трябва да се изненадваме, че точно бонусите са във фокуса на спортните фенове. На този етап знаем, че начален бонус за спорт ще има и той ще се активира чрез предоставени бонус кодове. Разбира се, те могат да се вземат директно от оператора, но на този етап още ги няма – все пак платформата не е активирана и това е въпрос на време.

Ще открием, че спортните барове на този бранд – наземните такива, предлагат стартов бонус при регистрация и затова сме сигурни, че точно такъв ще има и в останалите платформи. Със сигурност ще има и допълнителни условия за разиграване, каквито са налични и при други оператори на спортни залози.

Не трябва да забравяме, че с интерес очакваме и наличието на спортните дисциплини. Да, към този момент интересът е насочен към тенис, футбол, баскетбол и волейбол, но като бранд, който влиза в една много конкурентна среда, предлагането на повече дисциплини ще бъде със сигурност едно сериозно изискване. Най-вероятно ще открием в портфолиото и предложения като електронни спортове и виртуални спортове.

Ако обърнем внимание отново на наземните казина и спортни барове, то веднага ще забележим и присъствието на най-различни бонуси и промоции. Феновете със сигурност няма да скучаят, но прогнозите на експертите са насочени към присъствието на опции като безплатни залози, индивидуални промоции според предпочитанията на клиентите и евентуално лоялна програма. Не можем да кажем със сигурност какви ще са стойностите и подозираме, че ще е необходимо малко търпение, но пък най-вероятно ще си заслужава, особено след като толкова дълго време компанията успява да предлага в своите физически обекти професионализма, с който се печели аудиторията.

Логично е, че феновете биха предпочитали да открият същото в онлайн платформата, следователно изискванията са високи, а и достъпът в интернет е далеч по-лесен от транспортирането до избрана зала. Знаем, че достъпът до интернет през мобилни устройства ще бъде наличен, но още не е ясно дали ще има и бонус за достъп през мобилно устройство. Същото важи и за бонусите без депозит, макар и да е честа практика новият оператор да посреща своите клиенти с минимален такъв, за да може да се направи първа спортна прогноза и да се тества системата, преди да се направи депозит.

Със сигурност трябва да заявим, че тази компания за спортни залози и казино игри ще трябва да демонстрира много висок професионализъм, защото конкурентната среда в България е наистина висока, а и очевидно ще става още по-сериозна, след като интересът продължава да се засилва. На този етап ще напомним, както и самият оператор най-вероятно ще го направи, че без значение какви бонуси ще получим, най-важно е да се забавляваме и да спазваме всички изисквания на отговорната игра.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:27 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още