IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зрителите в САЩ и Канада предпочетоха лентата "Вечерно училище"

Новата лента дебютира директно на първа позиция в боксофиса

10:16 | 01.10.18 г.
<p>
	<em>Снимка: Night School Facebook page</em></p>

Снимка: Night School Facebook page

Тифани Хадиш и Кевин Харт се оказаха на върха на боксофиса в Северна Америка тази седмица, след като лентата на Universal Pictures “Вечерно училище“, в която те участват, стана най-гледаният филм в САЩ и Канада, пише Bloomberg.

Филмът генерира приходи от 28 млн. долара, сочат данни на ComScore. Той успя да изпревари другите две премиери – анимацията „Малката стъпка“ на Warner Bros., която дебютира на второ място, и филма на ужасите „Hell Fest” на Lions Gate Entertainment, който се озова на шеста позиция.

Хадиш се радва на все по-големи успехи след изненадващия миналогодишен хит „Girls Trip”, а това помогна за изключителната премиера на филм, който има средно голям бюджет. Този месец актрисата спечели първата си награда „Еми“ за воденето на „Saturday Night Live”.

"Вечерно училище“ струва 29 млн. долара без разходите за маркетинг, сочат данни на Box Office Mojo. Очакваше се филмът да генерира между 25 и 30 млн. долара през първия му уикенд по кината. Критиците обаче не се изказаха ласкаво за продукцията – едва 27% от тях дадоха положителни отзиви в агрегатора RottenTomatoes.

"Малката стъпка“, първият голям анимационен филм за последните два месеца, събра приходи от 23 млн. долара, като не успя да изпълни прогнозата на Box Office Pro за 25 млн. долара. Лентата струва около 80 млн. долара. Филмът беше посрещнат по-добре от критиците, като 74% от тях го препоръчват в RottenTomatoes.

„Hell Fest” на Lions Gate и CBS Films успя да генерира 5,1 млн. долара в съответствие с прогнозата на Box Office Pro за 5,6 млн. долара. Филмът е с 5,5 млн. долара бюджет, без да са сметнати маркетинговите разходи, твърди Box Office Mojo.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още