IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Награждават със 100 хил. долара най-добрия проект в творческите индустрии

В конкурса могат да се включат всички, които се занимават с дизайн, архитектура, реклама, фотография, медии, кино, занаяти, мода, дори кулинария  

14:57 | 29.04.14 г.
Награждават със 100 хил. долара най-добрия проект в творческите индустрии

Започва второто издание на конкурса за най-добър проект в творческите индустрии Th13teen Arts, организиран от Министерството на икономиката и енергетиката, съобщават от министерството.

В конкурса могат да се включат всички, които се занимават с дизайн, архитектура, реклама, фотография, медии, кино, занаяти, мода, дори кулинария. Могат да кандидатстват също така всички, чийто бизнес е свързан с продуцентска, издателска или промоутърска дейност, компютърни игри и програмиране. Надпреварата е подходяща  и за всички, които просто имат иновативно мислене и идеи.

Този, който успее да развие най-добре идеите си и да се представи на ниво, ще получи възможността да участва на световния финал Creative Business Cup в Дания. Там българският представител заедно с финалистите от другите държави ще се надпреварва за титлата „Най-добър творчески предприемач в света”. Стойността на паричната награда е 100 хил. долара.

През 2013 г. конкурсът се проведе в 40 страни по света, а българският победител Рени Попчева получи специалната награда в Дания.

В края на месец май проектът Th13teen Arts ще бъде представен на специално организирани събития в София, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:13 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

Финанси виж още