IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мустафа Карадайъ е новият председател на ДПС

Изборът е направен единодушно от делегатите на Деветата Национална конференция на ДПС

18:11 | 24.04.16 г. 13
<p>
	Мустафа Карадайъ&nbsp;<em>Снимка: БТА</em></p>

Мустафа Карадайъ Снимка: БТА

Деветата Национална конференция на ДПС избра единонушно Мустафа Карадайъ за председател на партията, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

„С нашата кауза в сърцата, с нашата обща сила и воля, с общи усилия можем всичко. Има ли воля, има и път”, заяви след избора си развълнуван Карадайъ. Председателят благодари на почетния председател д-р Ахмед Доган и конференцията за доверието. 

Конференцията избра новия Централен съвет, Централна контролна комисия и прие промени в Устава на партията.

Днес Движението за права и свободи проведе своята IX Национална конференция. В работата на Конференцията взеха участие 856 делегата от общ брой 896. 

На конференцията присътва почетният председател д-р Ахмед Доган, учередители на партията, народни представители, евродепутати гости от страна и чужбина.

По-рано в приветствието си към делегатите почетният председател на ДПС Ахмед Доган отбелязва, че българският етнически модел е уникален либерален проект, който тепърва ще бъде оценяван от Европа и света. 

"Пазете и възпроизвеждайте този политически капитал, бъдете сигурни, че свободата ще ви се отплати" - това послание отправи към делегатите Ахмед Доган.

 "Пожелавам ви да овладеете силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта", заяви той в приветствието си, прочетено от Филиз Хюсменова.

"Бъдете силни и добронамерени, не се поддавайте на езика на омразата, останалото ще ви подскаже логиката на живота", апелира той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 9 rate down comment 0
ing5rov
преди 8 години
И въобще , ако потребителите ви мислят различно от вас и вие ги триете, това вече е ваш проблем .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 9 rate down comment 0
ing5rov
преди 8 години
Изтривайки едно мнение , не означава че сте променили нещо !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още