IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бойко Атанасов е новият зам.- изпълнителен директор на НАП

Той ще отговаря за данъчните измами, принудително събиране на средства с допълнителното задължително здравно осигуряване и др.

14:46 | 29.03.13 г.
Бойко Атанасов е новият зам.- изпълнителен директор на НАП

Бойко Атанасов е новият заместник изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП), съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Атанасов е назначен на мястото на Христо Костадинов, който по лични причини е решил да продължи работата си в НАП във Велико Търново.

Костадинов ръководеше най-голямата структура на агенцията – териториалната дирекция в София, уточняват от НАП.

Ресорът, за който ще отговаря Бойко Атанасов включва всички всички оперативни дейности в агенцията – дейностите по данъчно-осигурителен контрол, борбата с данъчните измами, обслужване на клиенти и принудително събиране на средства.

Освен това той ще бъде отговорен за функциите, свързани с допълнителното задължително пенсионно осигуряване, кол центъра на агенцията, обмена на информация с данъчните администрации в Европейския съюз и Интрастат. Атанасов ще отговаря пряко и за цялостната дейност на териториалните дирекции на НАП.

Същевременно, до провеждането на конкурс, длъжността директор на дирекцията на НАП в София ще се изпълнява от Илиана Христова. Христова е досегашен ръководител на дирекция „Контрол” в столичното звено на приходната агенция, поясниха още от НАП.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:16 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още