IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктор Манев: Предприемачът е маратонец

Той трябва да има сили и ресурси, докато стигне до финала, твърди съоснователят на Impetus Capital

13:15 | 24.09.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Виктор Манев. Снимка: Личен архив&nbsp;</em></p>

Виктор Манев. Снимка: Личен архив 

Условията, които са предоставени на предприемачите, за да могат да изпълняват ролята си, са от изключително значение. На това мнение е Виктор Манев, съосновател на Impetus Capital, която инвестира в растящи иновативни компании. Именно развитието на бизнесите и историите на успели предприемачи ще бъдат във фокуса на тазгодишното издание на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“, по време на което Манев ще бъде модератор.

„Предприемачът е маратонец. Той трябва да издържи в надпревара на дълго разстояние и трябва да има сили и ресурси, докато стигне до финала“, казва Манев.

Как компаниите порастват, какви са източните на финансиране за малкия и средния бизнес, каква е ролята на предприемачеството за развитието на икономиката и как могат да бъдат насърчени иновативните идеи? Тези и още теми ще коментират на 25 септември Виктор Манев и лекторите по време на събитието Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още