IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С 8 нови наемателя столичният Европейски търговски център постигна 70% заетост

Сред новите наематели са Pfizer и BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH

13:16 | 10.01.11 г.
С 8 нови наемателя столичният Европейски търговски център постигна 70% заетост

Осем български и международни компании са наели общо 8 хил. кв. м в офис комплекса Европейски търговски център в София в края на 2010 г., съобщиха от инвеститора „Европейски търговски център” EООД.

С новите договори заетостта на центъра достига 70%.

Сред новите наематели са фармацевтичният концерн Pfizer и BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH - производителят на домакински електроуреди с марките Bosch, Siemens и Ufesa. Офисите на двете компании ще бъдат разположени в сграда B на комплекса.

Офиси в центъра са наели също търговското дружество Булметикс, адвокатска кантора Захариев и Методиев, центърът за обслужване на клиенти в България Eurotech Services, подразделение на William Hill, както и Playtech, Safecharge и CSMS.

Най-големият наемател в офис комплекса с 23 хил. кв. м наета площ е Vivacom. Договорът с телекома е най-големият договор за наем на офис площи на българския пазар.

Центърът, инвестицията в който е 80 млн. евро, се състои от пет клас А офис сгради с обща разгърната застроена площ от 72 300 кв. м. Обектът има топла връзка с търговския център The Mall.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:55 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още