IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Европейски конгрес на FIABCI и 17-та Конференция на CEREAN

Международен форум

09:00 | 30.09.11 г.
Европейски конгрес на FIABCI и 17-та Конференция на CEREAN

От 30 септември до 2 октомври 2011 г. ще се проведе Европейския конгрес на FIABCI - the International Real Estate Federation (Международната федерация за недвижими имоти) и 17-та Конференция на CEREAN (Централноевропейската мрежа на асоциациите за недвижими имоти) "Демографските тенденции в Европа - предизвикателства и възможности".

Събитията ще се проведат в Шератон София хотел Балкан.

София беше избрана за домакин на Европейския конгрес на федерацията и на конференцията в края на 2010 г.

Специалисти в сферата на бизнеса и инвестициите в недвижими имоти, строителството, балнеологията и туризма, финансисти, архитекти, юристи, представители на застрахователни компании, инвестиционни и професионални дружества, мениджъри на международни и национални компании ще се включат в програмата на престижния международен форум.

Конгресът се провежда с подкрепата на министъра по управление на средствата от Европейския съюз - Томислав Дончев и на други държавни институции, браншови и професионални организации.

Основната тема на конгреса е продиктувана от актуалната демографската статистика за Европа и очертаващите се във връзка с това тенденции за миграция на определени групи от населението на европейските държави.

Сред темите, които ще се дискутират по време на форума, са: „Къде и в какво да инвестираме днес и в следващите 10 години?“, „Привлекателни ли са за инвеститорите Черноморският регион и Балканите и какви са спецификите там?“, „Как искат да живеят европейците, в какво биха инвестирали и къде?“, „Кои социални и възрастови групи търсят възможност за инвестиции в имоти, в какви имоти и услуги е атрактивно да се реинвестира?“, „Какво може да предложи България, за да отговори на стремежа към екологичен, модерен, природосъобразен и здравословен начин на живот?“, „Зелена Европа и новите технологии в бизнеса с недвижими имоти“ и други.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:35 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още